SCHOWEK dodatkowy, brak mi miejsca na drobiazgi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • talerz
    Drive
    • 2010
    • 50

Kiedyś dane mi było jeździć O1 z silnikiem 1,4 /samochód pożyczony na 3 miesiące/ teaz mam 1,6 i założyłem lpg.
    Według mnie silnik 1,6 jest absolutnym minimum na w miarę sprawne poruszanie się.
    Silnik 1,4 jest bardzo słaby i ma duże kłopoty z przyzwoitą jazdą /bardzo ciekawe uczucie jak TIR będzie poganiał Cie światłami żebyś szybciej jechał, a tu nic :diabelski_usmiech / jak możesz to bierz 1,6.
    W Fabii miałem światła przeciwmgielne i uzyłem ich może ze cztery razy.
    Co do dilera to kupowałem w Rudzie Śląskiej i dostałem około 10.000 PLN upustu /kupowałem samochód w grudniu/
    Pozdrawiam i życzę mądrego wyboru.
  • satoot
    Rider
    • 2008
    • 525

Brakuje mi miejsca, tzn. schowków.

Czy do O1 można kupić szuflady pod siedzenia? Np. pod siedzenie pasażera - czy jest takie coś w sprzedaży, i czy jest możliwość techniczna zamontowania pod fotelem szuflady?

A może nie wiem o jakimś schowku w mojej O1:

-główny zamykany przed pasażerem
    -mały otwarty pod radiem
    -dwa wąskie otwarte w drzwiach przednich(tylne pomijam, nie sięgam tam, więc nie używam)
    -mikroshcowek - półeczka pod wyłacznikiem świateł, otwarty i niewidoczny
    -'wsuwki' na papierki w osłonach przeciwsłonecznych,
    -od biedy popielniczka może być schowkiem

Są gdzieś jeszcze jakieś schowki w O1?

Można zamontować szufladę pod siedzeniem? Pełnia szczęścia, jakby to było miękko wyściełane (tłumienie hałasu) i zamykane na kluczyk.

Komentarz

• ediada
      Ambiente
      • 2008
      • 156
      • Octavia III combi (5E5)
      • CLHA 1.6 TDI CR 105 KM

Projekt foteli montowanych do 01 nie przewidywał szuflad. Musisz zadowolić się tą ilością schowków, która jest dostępna. :wink:
      zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
      "Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"

Komentarz

Pracuję...