Witaj
jakie felgi ??
Zwiń
X
-
jakie felgi ??
Witam
Mam mały problem kupilem na wiosne Octavie, zimówki na felgach gośc dorzucał w cenie.
Niestety nie przyjrzałem im sie wtedy dokładnie (są oczywiscie w b. dobrym stanie) tyle ze jak pojechałem przełożyć to okazało się że nie pasuje rozstaw śrub a opony to 16"
myślałem o kupieniu samych felg i przełozeniu na nie oponek, tylko zastanawiam sie czy takie 16" bedą dobre do Octavi. czy moze sprzedac cały komplet razem z oponami i kupić 15" ??Rafi
-
-
Wszędzie powinny być te same rozstawy. Chyba, że o czymś nie wiem, ale wątpię w toOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
z tego co mi wiadomo to rozstaw śrub w octai to 5x100
może koleś wrzucił ci fele od audi albo vw tam są 5x112.
Ja miałem podobny problem ale ugadałem się z kolesiem z wulkanu, że ja mu zostawie swoje felgi 5x112, a on wzamian wymieni mi je na swoje 5x100. Zapłaciłem tylko za przekładke opon
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wesołyCzy jestes pewien ze do Octavii I rozstaw srub to 5x100?
[ Dodano: Sro 31 Gru, 08 12:57 ]
Zamieszczone przez framirmoże koleś wrzucił ci fele od audi albo vw tam są 5x112.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz