A wiesz moze kto dla nich produkuje ? moze mozna by bylo kupic bezposrednio u zrodla :diabelski_usmiech i nie musi byc to markowane przez miloteca badz inna firme .
Witam
Powoli przymierzam sie do sprzedazy mojej Octavki (zachcialo mi sie Passata :wink: ) i mam dylemat ile za nia krzyczec? Moze byscie podpowiedzieli jaka cena bedzie odpowiednia?
Auto jest:
- z '99 roku, granatowy metalic
- wersja GLX
- kupione w Wimarze (I wlasiciel)
- przejechane ma okolo 175kkm.
- posiada homologacje ciezarowa (oczywiscie z wiadomego powodu :wink: , od wozenia towaru w firmie mam jeszcze 2 inne auta)
- nie bylo nigdy powaznie bite (aktualnie ma obtarty zdezak przedni, lewy blotnik i byla lekko puknieta w tyl - zdezak do lakieru);wszystkie te uszkodzenia beda naprawione
- oprocz standardowego wyposazenia w GLX'ie (czyli ABS, 1 poduszka i szyby na korbe ) ma zalozony Climatronic oraz Webasto (to ostatnie to chyba jednak zdemontuje przed sprzedaza)
-przy przebiegu okolo 120kkm zastala przerobiona mechanicznie na wersje 110KM (turbina, wtryski oraz tylna belka)
-praktycznie od drugiego przegladu bylo serwisowane poza ASO (dla mnie to duuuuzy plus )
Wiem ze cene powinienem ustalic sam ale zastanawiam sie jaka bedzie odpowiednia zeby sie nie wyglupic. Czy 31-32 kPLN Waszym zdaniem to duzo? :roll:
Komentarz