sonda lambda

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojti
    Ambiente
    • 2005
    • 102

sonda lambda

malo sie starali i tyle

jak ja kupowalem to w jednym salonie powiedzieli ze taki model i z tymi dodatkami bedzie dopiero po nowym roku byl poczatek listopada!!!!! a po wizycie w innym salonie po paru dniach juz jezdzilem dokladnie takim autem jakim chcialem

dodam ze ten moj egzemplarz stal w innym salonie w innym miescie-wiec jesli sie chce to mozna wszystko!!!!

Kupowalem w Poznaniu a skoda stala we Wrzesni niby nie jakis tam kosmos z odlegloscia ale jednak k

aha w tym salonie co kupilem stala identyczna ale z kratka i powiedzieli ze jesli nie da sie zalatwic innej to wywala kratke i odkreca sprawe z homologacja ale to w ostatecznosci

i to jest podejscie do klienta!!!!!!! staneli na glowie zebym byl zadowolony i bylem-jestem
  • goldens
    Ambiente
    • 2005
    • 103

sonda lambda

od jakiegos czasu pali mi sie check. błąd z komputera pokazyje ze katalizator jest nie sprawny. wiem ze sonda za katalizatorem jest jak to okreslil mechanik ze skody z włocławka trochę leniwa, cokolwiek to zanczy. powiedzcie mi czy to możliwe ze to od tej sondy i cyz jest jakis sposob na nia nie kupując nowej.
    mam założony gaz w niej.
    Goldens vel Kris o poranku

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Silnik 1.6 AEE czy cos innego :?:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Sebastian_M26
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 1823
        • Superb II (3T4)

W 1.6 AEE nie ma check engine a pozatym sondy były przed katalizatorem

a przy uszkodzonej sondzie komputer na max wzbogaca mieszanke

A tak wogule to przy gazie sonda nie działa ( jest założony emulator sondy dla komputera) no chyba że jakaś dziwna instalacja roboty pana Kazia
        Seria 188KM/270Nm na 95RON

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratoRS
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Tu rozmawiamy o 1.8T z tego co dostalem na PW
          Spritmonitor.de

Komentarz

• EŁ
            L&K
            • 2004
            • 1168
            • Octavia III (5E3)
            • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
            • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

w starszych 1.8 T była jedna sonda..w nowszych dwie.....ja bym wymienił jak najszybciej...u mnie wywalało ciagle sonde na komputerze...i tak sie pół roku zbierałem do wymiany...wkońcu wymieniłem...koszt oryg 190 zł.....i srednie spalanie w miescie mi spadło z 12,5 na 10 l przy takim samym stylu jazdy.....

Komentarz

• daleki
              Classic
              • 2012
              • 1

Re: sonda lambda

Zamieszczone przez goldens
              od jakiegos czasu pali mi sie check. błąd z komputera pokazyje ze katalizator jest nie sprawny. wiem ze sonda za katalizatorem jest jak to okreslil mechanik ze skody z włocławka trochę leniwa, cokolwiek to zanczy. powiedzcie mi czy to możliwe ze to od tej sondy i cyz jest jakis sposob na nia nie kupując nowej.
              mam założony gaz w niej.
              A próbowałeś założyć emulator drugiej sondy?

Komentarz

Pracuję...