Zamieszczone przez szkoda
Kolejna Octa w rodzinie, nuda totalna
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez brongoZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez brongoZamieszczone przez szkodapowinies móc to przełączyć, przecież to wskazania kompa, którego zreszta u rodziców brak
jaką masz wersję :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez brongoZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez brongoZamieszczone przez szkodapowinies móc to przełączyć, przecież to wskazania kompa, którego zreszta u rodziców brak
jaką masz wersję :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodapo prostu głowę bym dał, że u Starego tak się nie dzieje
Komentarz
-
-
Skoro kontynuowany jest temat Dumbo to dopiszę coś od siebie.
Będąc dzisiaj w salonie u nas z zurciem przyjrzeliśmy się bardziej O2 po face liftingu. Myślałem , że auto będzie ładniej wyglądało na żywo niż na fotkach niestety się rozczarowałem. Według mnie O2 przed FL jest ładniejsza , i nie ma w nowej rzeczy która by mi się podobała no oprócz szerszej palecie silników.
Teraz najciekawsze , Skoda będzie wrzucać do Dumbo 170 KM TDI więc będzie dostępny we wszystkich prawie wersjach a nie jak dotychczas tylko w RS.
I to na tyleByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KlauzeroZamieszczone przez zurcioCR :twisted:Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA silniki z CR maja 4 literowy kod, a nie jak dotychczas 3 literowy i zaczyna sie od C...Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Wczoraj jezdzilem, kolega odebral 1.9tdi hb w wersji mint. Na żywo wyglada duzo lepiej, nawet w salonie trudno dobrze ocenić. Tył mimo zmian kosmetycznych daje wrazenie innego samochodu, przód oczywiscie tez. Generalnie nie jest zle. Moim zdaniem nie wyglada ani lepiej ani gorzej jest inna i ma swoj styl.
Srodek.... skoro deska jest podswietlana na bialo to nie rozumiem dlaczego zostawili konsole zieloną, chyba zeby zbyt po oczach nie razilo, co przy braku regulacji podswietlenia moze rzeczywiscie byc meczące. Nie podoba mi sie, ze wskazniki temp i fuel sa przeniesione na dol, czy podążają wciąz za golfem? Grafika zegarow...mnie sie podoba w OII przed liftingiem bardziej ale to kwestia gustu. Troche niepotrzebnie zmniejszyli wielkosć kontrolek na tarczach i wielkość czcionki na wyswietlaczu centralnym LCD, choc sam typ czcionki "digi" jest calkiem ok. Na plus oczywiscie ESP i stadardowo soczewki w reflektorach. Natomiast dla mnie nieporozumieniem jest kierownica. Przekombinowali pepiczki. No ale to oczywiscie tylko moje skromne zdanie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplZamieszczone przez szkodano, przynajmniej już oklejona :szeroki_usmiechk - wartość autka (kolekcjonerska :P) wzrosła co najmniej dwukrotnie :wink:
+15KM :idea: :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Eee tam, bardzo zaawansowany ten lifting, auto bardzo zbliżyło się do superba, zaryzykowałbym, że jest niemal identyczne... według specjalistów z mojeauto.pl oczywiście - http://mojeauto.tv/Testy_mojeauto_pl...,v,134421.htmlTaki FL - tytuł oryginalny "Testy mojeauto.pl: Skoda Octavia fl" bardzo przypadłby mi do gustu... ale o gustach się nie dyskutuje podobno.
Mądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
Komentarz