jak uda mi sie zjechac z trasy do tej godziny to z miła chęcią zawitam na spocika w czwartek na 19:00
co to za przycisk???
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
co to za przycisk???
Jestem w sumie od niedawna właścicielem mojej O1 i cały czas ją poznaje.
Proszę powiedzcie mi co to jest za przycisk,do czego służy itd. Naciskam go i nic się nie dzieje...
dziekiZałączone plikistrazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
-
-
dzięki
strazakp
Komentarz
-
-
- nie jeden elektryk szukał prądu w gnieżdzie od zapalniczki. Sam sie na tym przejchałem jak podłaczyłem CB radio....raz mi chodziło a raz nie.....Zamieszczone przez tompolI gniazda zapalniczki.
Komentarz
-
-
-
-
czyli tzn że jest to jakiaś ogólna blokada???
Muszę popróbować...strazakp
Komentarz
-
strazakp, ogólnie zawsze byłem przekonany i używałem go do blokowania szyb elektrycznych tylnich, więcej zastosowań tego przycisku nie znam :diabelski_usmiechNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Najlepszym zastosowaniem tego przycisku jest wyłączanie kompresorka podczas pompowania kół,bo u mnie tylne gniazdko też wyłacza.Jak pompuje przód to tylko guziczek wciskam i mam "off" lub "on"Jaro
Komentarz
-
a ja przegrzebałem wszystko co się dało aby ja uaktywnić i dupa, zapalniczka mi nie działa, a tu takie wiadomości :evil:Zamieszczone przez tompolI gniazda zapalniczki.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz