Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy octavi
Po co te otwory?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Po co te otwory?
Zauważyłem że mam trzy otwory na tapicerce na podsufitce na końcu (od strony szyby przedniej)
Pytanie: Do czego te otwory, bo widocznie czegoś tam brakuje...
Octavia 1 L&K
Z góry dziękuje za odpowiedź :wink:
-
bilon, dobrze by było jakbyś cyknął jakąś fotke ...Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Fotki nie zrobie bo nie mam w tej chwili jak.
Są trzy otwory (środkowy otwór o większej średnicy), ale wydaje mi się, że zamiast tych otworów powinno tam być coś założone, zresztą widać prostokątny ślad (widac prostokątne odbicie w miejscu gdzie znajdują się te otwory), czyli coś tam było niedawno, a teraz już tego nie ma :|
Co Ty na to?
Ja nie mam pomysłu...
Komentarz
-
bilon, weź jakies foto z internetu octavii z wnetrzem i pokaz gdzie to :?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Może chodzi mu o miejce nad lusterkiem wstecznym gdzie montuje się taki malutki daszek przeciwsłoneczny :roll:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
kurde nie znoszę tego jak mam wybrakowany samochód!
Maru 123 miał jedno zdjęcie gdzie było kawałek tego ustrojstwa widać, ale tylko kawałek, no i nie jestem pewien czy to samo brakuje w mojej Octavii.
Komentarz
-
-
zpluta, raczej napewno o toPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
i wszystko się wyjasniło
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
bilon, no i już wiesz
spoko mnie też denerwują takie akcenty jak powinny byś a ich nie ma
uderz do speedy albo koja86- powinni coś pomóc w tym temacie
pzdr Marek
Komentarz
-
Komentarz