krzys301, Kupując autko miałem zalozone dębice wedle dziwnych opinii moge wyrazić swoja, że są ok. Nie wiem ile w tym prawdy ale ponoć w Zakopanem i okolichach ludzie śmigaja na Dębicach. Jeżeli chodzi o Barumy to w zeszłym roku byłem na nartach w czasie obfitych śniegów w górach - kolega miał je załozone na peugocie 306 bez problemu pokonywalismy wszystkie góreczki. Wiec jedene i drugie na "+"
jakie oznaczenie silnika
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
jakie oznaczenie silnika
koledzy czeka mnie chyba wymiana silnika bo mi turbina sie rozsypala no i ponoc silnik uszkodzila i tak mam 1.9 tdiASV 110koni z 2003 i czy moge wsadzic inne oznaczenie silnika niz ASV :idea:
co znacza te oznaczenia
-
Gucio7804, Spokojnie możesz włożyć każdy silnik montowany do O1 ,czyli AGR,ALH,ASV,AHF.Każdy z nich jest taki sam,różnią się osprzętem i oprogramowaniem.Oczywiście zostawiasz swoją jednostkę sterującą i kupujesz turbinę do ASV,lub przy okazji modujesz troszkę i wkładasz mocniejszą(AWX,ARL)
Jeśli nie robisz modów,wkładasz drugi silnik ,swój osprzęt do niego i jeździsz.
U mnie fabrycznie był AGR,ale pękł blok i włożyłem ASV i wszystko gra.
Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Gucio7804, tak jak mówi JanuszSz, możesz włożyć każdy silnik jaki był w OI. Także życze udanego SWAPA i szerokosci
Komentarz
-
i napewno bedzie pasowal bez zmiany oprogramowania ale najlepiej chyba taki sam kapletnie nie znam sie na dislach
Komentarz
-
-
-
na pewno.Zamieszczone przez Gucio7804i napewno bedzie pasowal bez zmiany oprogramowania ale najlepiej chyba taki sam kapletnie nie znam sie na dislachZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Komentarz
-
Przeczytaj co napisałem kilka postów wyzej :PZamieszczone przez MaicroftNo nie do konca bedzie
Jak wsadzi kompletny AGR to bedzie kupa. Ale jak wsadzi blok od AGR-a a reszte zostawi swoja to juz bedzie OK
Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz

Komentarz