pooh2005: chodzi mi o octavie tour, które obecnie sa sprzedawane
Nowa O1, pierwszy przeglad ale NIE W ASO...
Zwiń
X
-
Nowa O1, pierwszy przeglad ale NIE W ASO...
Cze,
kiedys obilo mi sie o uszy, ze Skoda zezwala na serwisowanie aut poza ASO nawet w czasie obowiazywania gwarancji. Bardzo chetnie, wrecz z dzika rozkosza ominalbym ASO i skierowal swoje kroki np do Auto-Kajtka czy innego dobrego serwisu Skody, ale troche pekam o 2 letnia gwarancje..
Sprawa dotyczy pierwszego przegladu, po 15000km (przy 4tys km byl zmieniony olej na Motula k )
co sadzicie?--
pozdrawiam
Antimatter
-
-
ja u siebie tez zmieniłem olej ,nigdy niewiadomo co oni tam wlali :szeroki_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Ziomal, ponieważ fabryka zalewa jakiś olej i teraz pytanie jaki syntetyk czy półsyntetyk czy mineralny cholera ich wie wiec skoda auto polska zaleca wymiane oleju po przejechaniu 1500 km
[ Dodano: Sro 17 Sie, 05 23:13 ]
ten temat byl juz wałkowany zmiany oleju poszukaj na temat oleju i tam sie dowiesz wiecej
a antimatter dobrze sie zorientuj na ten temat żebyś nie miał później kłopotów z gwarancją bo szkoda jej bo teraz jest zmiana przepisów i jest mały galimatias
Komentarz
-
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Re: DZIEKI
Zamieszczone przez Martinez
jedź do Sinclana w Wesołej mamy tam rabat i opinie o ASO są dobre.
Więcej tu:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=25285
mam juz potad Modlinskiej :roll:--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecTylko pamietaj o naklejce na klapie :diabelski_usmiech
tymczasem przeczytalem z trwoga watek "Bełkot" na off_topic. jutro sam sprawdze, na wlasnej skorze, jak sie sprawy maja.. :shock:--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AntimatterZamieszczone przez SamiecTylko pamietaj o naklejce na klapie :diabelski_usmiech
tymczasem przeczytalem z trwoga watek "Bełkot" na off_topic. jutro sam sprawdze, na wlasnej skorze, jak sie sprawy maja.. :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNa ten watek polecam patrzec rowniez troche przez palce.
spelnilem wszystkie zalecenia Mastersa, przymknalem oczy na jego humory, odsylanie, nawet na inwektywe, ktora obdarowal mnie juz przy probie pierwszej korekty.
staram sie nie uprzedzac do ludzi, tez czasem bywam nerwowy i potrafie nawkladac za nic, dlatego jade nastawiony pokojowo. mam nadzieje, ze slowa Mikrusa znajda pokrycie w zachowaniu Mastersa...
sie zobaczy :|--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
Komentarz