Można i kupić oryginalne montowane seryjnie w Seacie Cupra pasuja idealnie do Octavii: 8N0 407 181B ok. 74 pln za szt w ASO VW i Seat
[O2] DUMBO czyli O2 po liftingu
Zwiń
X
-
[O2] DUMBO czyli O2 po liftingu
Chyba Kolega MiKruS w poście Skody Szkody pierwszy wypowiedział nazwę DUMBO dla określenia nowej O2.
Jak dla mnie to bardzo sympatyczne określenie i byłoby fajnie gdyby można nim się posługiwać zamiast pisać O2 po liftingu. W związku z tym pytanie do wszystkich w ankiecie, a do Dyrekcji tu: Czy można by dodać opcję O2 Dumbo do wyboru określenia tematu, tam gdzie widnieje O1, O2, inne ?
-
-
No może i sympatycznie, ale dumbo, to słoń - rodzaj męski, a Octavia - sądząc po wypowiedziach twin/chris - jest rodzaju żeńskiego (słynne pytanie: "ile pompujecie swoje ślicznotki")
Pomijając skrzywienie zawodowe, obstawiałbym babkę, bo ze słoniem jakoś mi się Octa nie kojarzy, w każdym razie respect za wcześniejsze trafne porównania
P.S.
Nieskromnie sugeruję dodać babkę do ankietyMądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
-
Niestety chyba nie jestem w stanie wejść do edycji ankiety, jeżeli ktoś z Góry to potrafi proszę o dodanie, a jeśli już się nie da: to proponuję o dipisywanie się w postach.
Klauzero - gratulacje za profi art. o babce.
[ Dodano: Sob 13 Gru, 08 16:17 ]
Zamieszczone przez Klauzerosądząc po wypowiedziach twin/chris - jest rodzaju żeńskiego
Dumbo - to raczej ONO - rodzaj nijakiale ja tam wyrocznią też nie jestem
Komentarz
-
-
a co powiecie na taka hybryde: O2 + maska Dumbo?
zródło: http://skodaoctavia.cz/Exteriernavod...acelift-O2.htm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez satootW ankiecie zabrakło pozycji/opcji wyboru: Dumbo to infantylne określenie.
+ BABKA - 1 odpowiedź
No a tymczasem w ankiecie przybyło głosów, którym się Dumbo/BABKA/FL nie podoba.
Zamieszczone przez mayaka co powiecie na taka hybryde: O2 + maska Dumbo?jak dla mnie - BOMBA
Komentarz
-
Komentarz