ZASADZKA2, rodzinkę tam mam :szeroki_usmiech
co to jest takiego...?pomóżcie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
co to jest takiego...?pomóżcie
niedwano kupiłem O1 i cały czas ją poznaje.To już chyba ostatnia rzecz z wyposarzenia wewnętrznego którego zastosowania nie znam i nie wiem co to jest.
Proszę o dopowiedź jeżeli wiecie co to jest.Dodam tylko że jest to klapka gdzi od wewnątrz na środku jest mała dziurka.strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
-
-
strazakp, a owszem i jest oslona przeciwslonecznaI rzeczywiscie czasem sie przydaje. W mercu 190 ten problem byl inaczej rozwiazany. Po pierwsze lusterko bylo przyczepione do podsufitki(przed lampka) a nie do szyby, a oslony przeciwsloneczne byly zwezone i przedluzone tak, ze przyslanialy pole ponad lusterkiem az do uchwytu i nic nie razilo
Mnie zastanawia kolego co idzie pod tym plastikiem co idzie po szybie od lusterka do podsufitki bo u mnie lusterko niema zadnego polaczenia.
[ Dodano: Sob 13 Gru, 08 18:04 ]
szkoda, wiem, ze ktos tam przymocowal wyswietlacz od czujnikow parkowania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Misiekoctaviaco idzie pod tym plastikiem co idzie po szybie od lusterka do podsufitki bo u mnie lusterko niema zadnego polaczenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez strazakpjakoś nie wydaje mi się żeby to była osłona przeciwsłoneczna....Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Hi...
Zamieszczone przez JanuszSzZamieszczone przez strazakpjakoś nie wydaje mi się żeby to była osłona przeciwsłoneczna.....
Jak działa dokładnie taka płyta - przez swoją strukturę tzw "pitów" powoduje mikrofazowe zmiany odbitego promieniowana. Ponieważ jednak pokryta jest czystym aluminium - efekt skutecznego odbicia jest duzo bardziej wyrazisty niż przy nieregularnej sylwetce auta. W efekcie układy pomiarowe radaru głupieją bo dostają informacja "rozmytą" co do prędkości i pokazują przeciętnie o około 30 km mniej.
Pamiętajcie jednak że "pity" są tworzone wyłącznie w trakcie tłoczenia. Tym samym płyty CD-RW nie nadają się do tego celu (stąd mit o nieskuteczności tego środka w ogole). Jak już kiedyś wykazano - ważne jest też co jest na tej płycie nagrane. To jest jednak temat na kolejny wykład.
Gorąco (39stopni) pozdrawiam :PKwiatek...
Komentarz
-
Komentarz