[O2] Wycena

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chrisunm1
    Drive
    • 2006
    • 60

[O2] Wycena

No właśnie tam kupowałem.
    MOja czeszka
  • onyx73
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 282

[O2] Wycena

Skoda Octavia 2 9.2005 rok 2.0 tdi edition 100, 100 000 km przebieg, serwisowana w ASO, gwarancja mobilności, wyposażenie: fotochromatyczne lusterka zewnętrze i wewnętrzne, czujniki parkowania przod i tyl, skora na kierownicy, hamulcu ręcznym, podłokietniku i drzwiach czujnik deszczu, ksenony, fotele z RS, zawias z RS, hamulce z RS, chip w Master Tuning 180 km, webasto z pilotem radiowym , radio Audience + Sound System, ( spojler z przodu, spojler z tylu: oryginalne części Skody), skrzydło z RS na bagazniku, alufelgi 17 c z edition 100 + nowe micheliny na lato, alufelgi 16 c na zimę oryginały ze skody

Panowie i Panie ile za to można sobie zażyczyć?

Komentarz

• Ziomal
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 5841
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

onyx73, z tego co pamiętam nie masz chyba nowszej niż 2006 rok więc koło 50 tys mozna prosić , moze troche wiecej.
      Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratoRS
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Za 50 sprzedaje sie od strzalu jak sadze. Zobacz ile wylicza Eurotax i do tego mozna cos sobie extra doliczyc.

A moze jakies ASO w rozliczeniu wezmie za cos nowego
        Spritmonitor.de

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

Onyx, wszystko zależy od faktycznego stanu auta ( a tylko Ty wiesz naprawde jaki on jest ). Jesli Twój samochód jest super zadbany, wychuchany z pełną dokumentacją to spokojnie mozesz żądąc wiecej niż przeciętna cena dla danego rocznika, a i tak nabywca szybko się znajdzie. Przy obecnym poziomie zalewu rynku sprowadzaną tandatą (stan igła (a moze od razu strzykawka ), od pierwszego właściciela dziadka z 38 r., 12 samochód w rodzinie, itd.) naprawdę zadbane auta z udokumentowaną historią sprzedają się na pniu.
          Czarny Elegance

Komentarz

• Klauzero
            Rider
            • 2008
            • 575

Big, dokładnie... zwłaszcza zadbane wersje limitowane w TDI. Każde zadbane auto z PL salonu z książką od pierwszego właściciela szybko znajduje nabywców. Ja ostatnio sprzedałem koreański wynalazek mojej siostry - Daewoo Nexia 96 z powyższymi atutami, ale w benzynie... co dla kręgu moich znajomych było nie małym wyczynem - w zamyśle auto niesprzedawalne, przynajmniej nie za cenę z Eurotaxu, a jednak.

onyx73, wejdź sobie na strony ubezpieczycieli online i przejdź do wyceny AC (przebieg, wersja silnikowa, wyposażenie itp). Część korzysta z Eurotaxu, a część Infoexpert (np. mUbezpieczenia mBanku). Wyciągnij średnią i dodaj 5-10% jeśli auto jest naprawdę zadbane.
            Mądry Polak po ©kodzie...

Komentarz

• Andja
              Rider
              • 2006
              • 596

onyx73 sprawa jest prosta - mozesz krzyczec duzo, a dostaniesz tyle ile w stanie jest dac kupiec :P

Komentarz

Pracuję...