Artur nie baw się w to co pokazałes w linku tylko kup gwint i po moich doświadczeniach zrezygnował bym z 18 na rzecz 17-stu cali bo będzie niżej a generalnie między 18 a 17 jest mała rużnica. aha i będzie twardo i będziesz omijał wszystkie dziury i studzienki a poprzez to wszystkie inne samochody będą omijały ciebie. Przyzwyczaisz się do tego że na drogach miejskich nie jeździ się szybciej niż 50 , na torach tramwajowych zwalnia do 30 a przy 5 km przejeżdża się przez garb poprzeczny zwany również w innych kręgach jako śpiący policjant. zacznie denerwować cię to że zaczyna trzeszczeć , bić, a na wymiane silentblocków i końcówek drążków będziesz umawiał się co 30 tyś km
Jaki rozmiar wycieraczki do tyłu kombi
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez grejanNo niby tak ale jednak przeszkadza i chyba nie powinno tak byc?
Wiem ze naprawa nie profesjonalna ale dziala :szeroki_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeephrix, Zrób foto jak to powyginałeś i pokaż.
[ Dodano: Sro 24 Gru, 08 09:13 ]
Zamieszczone przez alfeephrix, Zrób foto jak to powyginałeś i pokaż.
Zapodaje fote, slabej jakosci ale moze bedzie sie dalo wyczaic. ( nie wiem cz w nowszych octach tez jest ten plaskownik, czy juz zmienili ramie na w calosci wyginane)
Patent wyglada nawet normalnie, a dziala wysmienicie :diabelski_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
oolsztyniak, Jeszcze nie wyginałem. Narazie mam inne zajęcia. Ale jak to zrobię, to napiszę jakie efekty.
[ Dodano: Sro 14 Sty, 09 21:03 ]
oolsztyniak, Dzisiaj podgiąłem trochę ramię tylnej wycieraczki i rzeczywiście ten "niedocierany" obszar zmniejszył się mniej więcej o połowę. :kciukgora Więc narazie ładnie to zadziałało. Może spróbuję jeszcze więcej dogiąć, to efekt będzie lepszy. Ale już jest zadowalająco.Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakalfee, może być i soczewa Tyle, żeby ruda nie siedziała w recepcji :P
A może w końcu Ty do mnie sie wybierzesz?Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
alfee, zajade obiecuje
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=352563#352563 :arrow: możesz dołożyć swoje trzy groszeByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zmień wycieraczkę na "bezszkieletową" i uzyskasz efekt zadowalający bez wyginania ramienia...
Najprostrze dostępna są już za 14 złoty w hipermarkecie ;-)"Prosta jest dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców..."- Colin McRae
Octavia Combi 2004 [138KM / 293Nm]
>>Hardware - dobrygrzeswawa<<
>>Software - rogalotti<<
Komentarz
-
Komentarz