dziwna skrzyneczka w bagażniku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TURBOTECHNIKA
    Classic
    • 2010
    • 3

Nie należy odpuszczać. To jest ewidentnie usterka mechaniczna. No chyba, że na prawdę jeździsz jak dyletant. W co wątpię.
    Też miałem kiedyś przygodę z ASO z moją OC1. Najpierw w Ełku, potem w Sopocie. Urwana miska olejowa, która w efekcie złego zdiagnozowania doprowadziła do uszkodzenia silnika i skrzyni biegów. Naprawili to po kosztach własnych, ale trzeba było długo walczyć. Przez ich opieszałość minął termin do uznania szkody z AC.

Wcześniej ktoś wspomniał o gazecie bądź telewizji. To obecnie najlepsze "straszaki" na nierzetelnych przedsiębiorców.
    Życzę powodzenia i wytrwałości.
    Naprawa turbosprężarek - 798 834 742 tek kom
    Oferta tuningowa - 501-214-186 tel kom
  • pietr
    Classic
    • 2008
    • 7

Witam wszystkich.
    Mam takie skromne pytanie jeśli można zadać.
    Dziś grzebiąc w bagażniku swojej Octavki (1,9 TDI , 2000r ,kombi) po odkryciu prawego schowka zauważyłem taką małą skrzyneczkę szarą przykreconą do "błotnika" i połączona kabelkiem. Odłączyłem chcąć sprawdzić czy coś sie stanie i nic. Pewnie ktos wie co to jest
    Z góry dziekuję za pomoc.
    Pozdrawiam Piotrek

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

pietr, masz alarm :?: czy to nie jest centralka od alarmu :?:

odłącz jeszcze raz i obadaj czy działa alarm, jeśli masz oczywiście :diabelski_usmiech

:wink:
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• marekzu
        L&K
        • 2007
        • 1412
        • Superb II combi (3V5)

odlacz kabel i sprobuj otworzyc wlew paliwa

Komentarz

• cysterniarz
          RS
          • 2008
          • 1887
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

pietr, a może miałeś dokładane czujniki parkowania ? wtedy zakładają małą skrzynke gdzieś na w tych okolicach.

Komentarz

• pietr
            Classic
            • 2008
            • 7

Mareksu mój sasiad z Rybnika miał racje!!!! Mino to dziekuje serdecznie za wszystkie podpowiedzi. Panowie jestescie wielcy
            Pozdrawiam Piotrek

Komentarz

Pracuję...