Wlasnie u mnie tak jest, ze na poczatku jak jest zimny to wyswietlacz jest slabo podswietlony, a jak sie nagrzeje to wraca do normy. W kazdym razie jestem juz umowiony na serwis wiec zobaczymy co powiedza. Przy okazji poprosze zeby wlaczyli jakies radio w ktoryms z samochodow na placu i zobacze jak sie zachowuje nowka.
używam MOTULA ale czy dobry...?
Zwiń
X
-
używam MOTULA ale czy dobry...?
witam!
Od ok 4 m-cy jestem w posiadaniu O1 1.9TDI 2001r. ASV 110KM.
Za namową kilku znajomych a później czytając fora kupiłem olej MOTUL i powiem że jak na razie jestem zadowolony, i pewnie już nie zmienie.
Mam tylko do Was pytanko związane z tym czy oby dobrego używam, tj. MOTUL X-cess.
Specyfikacja tego oleju to 505 00 a w sumie to nie wiem czy powinienem mieć 505 02.
Biorąc pod uwagę to co podaje producent Skoda to jest kilka wersji i dokładnie nie wiem o co chodzi:
-długi okres przydatności VW 506 01/507 00
- VW 505 01/505 00/507 00
Gościu od którego kupowałem olej X-cess powiedział że do mojego silnika właśnie ten model oleju ma być.strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
-
-
Zamieszczone przez strazakpGościu od którego kupowałem olej X-cess powiedział że do mojego silnika właśnie ten model oleju ma być.
ja również mam zalazy X-cess w swojej ASV :szeroki_usmiechNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz