regeneracja maglownicy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 1,9TDIMAX
    Drive
    • 2010
    • 53

regeneracja maglownicy

Witam,
    Czy ktoś poradzi jak wymienić?
    W instrukcji przeczytałem, że zaleca się wymianę w ASO, chyba to nie jest a tak trudne,
  • boozee
    Rider
    • 2008
    • 347

regeneracja maglownicy

Witam.
    Zycze Wam Wesolych Swiat.

Tak jak w temacie interesuje mnie regeneracja magla w Polsce, dlatego w Polsce, bo mieszkam na stale w Anglii,a tutaj magla nie regenuraja od "reki" tylko dostarczaja zregenerowany, ktory kosztuje minimum 150 funtow + wymiana okolo 120 funtow, a i do tego biora depozyt w wysokosci 100 funtow, jesli okaze sie, ze magiel nie nadaje sie do regeneracji tzn. jesli "szyny zebate" sa pordzewiale to depozyt przepada, a na urlop jezdze do Polski na przelomie sierpnia i lipca, wiec chcialbym sie dowiedziec czy w angielskim samochodzie zregenruja mi maglownice(czy w polsce tez zwracaja uwage na te szyny zebate?)(nie wiem jakim stanie one sa u mnie ale defitywnie magiel wymaga regeneracji bo stuka,a reszte podzespolow ukladu kierowniczego mam wymieniona).
    Z gory dziekuje
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#390558

Komentarz

• Kazek
      Classic
      • 2008
      • 4

Ludzie ściągają Octavie do Polski i przerabiają więc myślę, że jeśli wystawisz ogłoszenie to z pocałowaniem ręki kupisz dobrą maglownice za grosze. I jeszcze będą dziękować, że dostaną za to jakiekolwiek pieniądze w Polsce, zamiast na złom wyrzucać. A starą weźmiesz spowrotem i sprzedasz na wyspach

Komentarz

• pantol
        Elegance
        • 2004
        • 754

A czy maglownica w wersjach EU i GB jest inna?
        Jarek "Vinci"

Komentarz

• Kazek
          Classic
          • 2008
          • 4

Jeśli przyjąć, że wyjście na kolumne kierownicy z drugiej strony nic nie zmienia to nie

Komentarz

• bogusg
            Rider
            • 2007
            • 355

Tak maglownica jest inna, a ceny w Polsce regenaracji i wymiany są podobne może jest jedynie różnica w drobnych. Szanujacy się zakład zwraca uwagę na listwę zębatą- wiem bo regenerowałem magiel. Proponuję skontaktować się ze Speedy on sprowadza angliki to pewno maglownic angieliskich ma jak piachu
            Teraz xenony by krzynol

Komentarz

• sawiksaw
              Classic
              • 2008
              • 20

daj namiar albo podjedz do mnie
              dostaniesz dobry magiel w cenie złomu
              tz. zgrzewka piwa
              magle się różnią i to diametralnie !!
              przekładki anglików
              tel 500 244 252