Chyba tak tylko wybrał na ślepo bo O2 i ALH to się nie zgrywa
Serwisowanie Octavii w Lublinie
Zwiń
X
-
Intersuje cie ASO czy inny serwis?
Jesli inny to polecam Car-tech na ul. Technicznej 3c (róg Zwiazkowej i Sp. Pracy za komisem). włascicielem jest chłopak który przez 8 lat pracowal u Danelczyka w VW/Audi i naprawdę jest dobry w tym co robi
Z ASO polecam Skoda Danelczyk - serwisuję u nich swoją czeszke (jest na gwarancji) i jak narazie mogę wypowiadać się o tym ASO w samych superlatywach (miło, punktualnie i dobrze).Czarny Elegance
Komentarz
-
-
A ja zdecydowanie odradzam. Fakt, że samochód kupiłem u Danelczyka (lepsza cena), ale z usterką pojechałem do Żagla (bo mam bliżej) - nawet pod komputer dziady nie podpięli. Stwierdzili, że nic nie słychać i zabieraj pan to pudło od nas. Po prostu "wieś".
Problem dotyczył włączania się wentylatora przy zimnym silniku. Po uruchomieniu w Żaglu wentylator się nie włączył więc stwierdzili, że nie ma problemu.
Wystarczyło podpiąc komputer.
Niestety tym zabiegiem zrazili mnie do siebie bardzo, a opinię na ich temat mam jak widać wyżej.
Pojechałem więć do Danelczyka, podpięłi i wszystko było jasne co ją bolało. Okazało się, że należy wymienić czujnika płynu chłodzącego.
Żagiel NIE (moim zdaniem)
Danelczyk TAK (moim zdaniem)
" Co Pan zrobisz?...Nic Pan nie zrobisz !"
Pzdr. - 1.6 MPI
Komentarz
-
Komentarz