Zamieszczone przez Andrev3
[O2] Kodowanie sterownika
Zwiń
X
-
Maicroft, ponizej masz kodowanie sterownika 1K0 959 433 AK
00D002007F2D8505084B010004CC
Jezeli chodzi o zmiane swiatel z wersji amreykanskiej na skandynawska to zrobisz to w sterowniku centralnej elektryki sterownik 09, bajt pierwszy a bit bodajze 4 lub piaty dokladnie nie pamietam.
jutro postaram zrobic ci zrzut z VagComa i wkleic
Komentarz
-
-
Ok, problem prawie rozwiazany. To ja zle kombinowalem :lol: zamiast 09 to 46 czy jakos tak :lol: Jeszcze musze tylko centralny zamek ustawic, zeby zamykal tak jak nalezy oraz aby aktywowal sie za kazdym razem alarm :twisted:
BTW. Mozna wrzucic, ze za swiatla dzienne beda robic halogeny. Przy okazji, mimo ze mam wlaczone uruchamianie swiatel awaryjnych przy naglym hamowaniu to mi to nie dziala, albo nie potrafie tego wlaczyc :twisted:Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftPrzy okazji, mimo ze mam wlaczone uruchamianie swiatel awaryjnych przy naglym hamowaniu to mi to nie dziala, albo nie potrafie tego wlaczyc :twisted:
Trzeba naprawdę bardzo szybko (wręcz panicznie) nacisnąć hamulec. Nie pamiętam także, czy wciśnięcie sprzęgła miało jakieś znaczenie.
I pewnie dlatego nie włączają się u Ciebie awaryjne. Hamowałeś za mało awaryjnie :diabelski_usmiechJarek "Vinci"
Komentarz
-
Komentarz