Zamieszczone przez dede_adam
Ciekawa opinia
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Ciekawa opinia
Zasmiece to Nasze forum troche ale znalazlem cos takiego. Troche mi to nie pasi wszytsko w tej ukladance ale chetnie uslysze Wasze opinie na ten temat
W AutoCentrum.pl wiemy wszystko o Twoim aucie. Od opinii i raportów spalania po listę jego typowych usterek i przypomnienie o wymianie oleju. Od zdjęć i filmów po prognozę usterek i dane techniczne. Od porad i testów po dyskusje na forach i w społeczności kierowców. Od cen nowych po oferty używanych. Zapraszamy!
-
-
Jakos mi sie to wszystko nie trzyma kupy. Octavia II byla chyba oferowana w Europie od czerwca ? A ten gosc pisze, ze juz w zime nia jezdzil ?
Nie rozumiem tez kwesti ergonomi... Przeciez jak kupowal auto, to chyba je ogladal wczesniej ? Zrobil jazde probna ? Ogladalem dwojke i z tylu jest teraz naprawde sporo miejsca... Nie chce mi sie tez wierzyc w taka usterkowosc...
Mi to wyglada bardziej na zlosliwosc konkurencji"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
mi tez cos nie pasuje.. minimalne oszczedne na dlugiej trasie 11l ?? :shock:
co do ceny to 1.9 w elegance z dodatkami nie przekroczy 100 000zł.
co do napraw to przeciez skoda ma gwarancje na cala europe...
aha- poprzednie stilo 1.9jtd, poprzednie 3letnie audi a6 i on uwaza ze 100tys zl to dorobek calego zycia??
no skoro non stop jezdzi trasy to od zimy (nie wiem jak w europie ale w polsce model od wrzesnia dostepny) na tylko 19kkm? ja od 4mcy po miescie i raz hamburg mam tylko 18kkm.
moze i model bedzie mial choroby wieku dziececego ale wg.mnie albo to jest sciema albo ostra nietrzymajaca sie kupy przesada...
Komentarz
-
-
Octavia II byla oferowana w Niemczech od 1 czerwca. Ja swoja odebralem 24. wrzesnia, tez 1.9 TDI Elegance. Auto jest ogolnie O.K. tylko serwis cos spieprzyl przy zakladaniu alarmu i akumulator sie potem rozladowywal. Potrzebowali 3 dni na naprawe i w tym czasie popsuli jeszcze wspomaganie i tapicerke w drzwiach po stronie kierowcy. Ostro mnie wkur... :evil:
Komentarz
-
-
grisza
Zamieszczone przez misiek_rdAuto jest ogolnie O.K. tylko serwis cos spieprzyl przy zakladaniu alarmu i akumulator sie potem rozladowywal. Potrzebowali 3 dni na naprawe i w tym czasie popsuli jeszcze wspomaganie i tapicerke w drzwiach po stronie kierowcy. Ostro mnie wkur... :evil:
--
pozdrawiam,
grisza
Komentarz
-
grisza
Zamieszczone przez misiek_rdZamieszczone przez griszaA tak z ciekawości - w którym kraju był ten serwis ? :-)
--
pozdrawiam,
grisza
Komentarz
-
Zamieszczone przez griszaZamieszczone przez misiek_rdZamieszczone przez griszaA tak z ciekawości - w którym kraju był ten serwis ? :-)
Komentarz
-
Komentarz