[O1] Problem z odpalaniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dzozwik
    Classic
    • 2008
    • 21

Zebys tylko uszanowal ta octavie!!! :? Tak jak robili to rodzice!!!! Chwala starszym za tak zadbane autko. :wink:
  • senectus
    Drive
    • 2007
    • 87

Mam taki problem, problem z dopalaniem wystepowal na cieplym silniku,juz wiem dzieki forum ze cos z pompa wtryskowa. Ale teraz w te mrozy,nawet gdy nie sa takie duze, wystapil problem z odpalaniem na zimno. Musze nim jakis czas krecic, a przy tym kreceniu potrafia sie zresetowac zegar i licznik dziennych km. Druga sprawa ze nie slysze tego cykania w poczatkowej fazie jazdy od przekaznika swiec zarowych. Akumulator Centra ma 2 lata,do tej pory nie bylo z tym problemu.Przeszukalem forum i temat odpalania byl wielokrotnie poruszany ale nie znalazlem tego problemu co u mnie,chyba ze zle szukalemPozdrawiam

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Re: Problem z odpalaniem

Zamieszczone przez senectus
      Ale teraz w te mrozy,nawet gdy nie sa takie duze, wystapil problem z odpalaniem na zimno. Musze nim jakis czas krecic, a przy tym kreceniu potrafia sie zresetowac zegar i licznik dziennych km.
      Uzupełnij elektrolit wodą zdemoralizowaną doładuj akumulator.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• zurcio
        RS
        • 2008
        • 2046

senectus, również zacząłbym od doładowania aku...
        Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

Pracuję...