Zamieszczone przez megon
Zimowy kłopot
Zwiń
X
-
Zimowy kłopot
..niedawno pisałem że w Classicu/Mincie korek wlewu paliwa jest na kluczyk... no i wynikł pewien problem. Wracając z pracy podjechałem na stację w celu zatankowania... no i właśnie klapkę jakoś udało się otworzyć bo była trochę przymarznięta ale nie mogę w żaden sposób wetknąć kluczyka do zamka w korku. Prawdopodobnie dostała się do niego woda i zamarzła. Na tej stacji nie mają odmrażaczy do zamków. Na rezerwie przejechałem w sumie około 40km ale wskazówka spadła na 0 i teraz nie wiem czy jeszcze mogę jechać na inna stację czy dawać z buta po odmrażacz bo zupełnie nie wiem ile tego paliwa jeszcze mam.
-
-
Zamieszczone przez alfeeIMO spokojnie możesz śmigać na inną stację jeżeli jest w promieniu 20-30 km.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fabia2A mnie rezerwa zdziwila ostatnio, bo zajechalem pod dom i wg kompa zostalo 0 km, a przejechalem jeszcze 40. ( tak wiem, ze nie powinno sie jezdzic na oparach :wink: :wink: :wink: )
Komentarz
-
-
ARobert, do 60-80 km powinieneś zrobić spokojnie, oczywiście ważny jest sposób jazdy, ale te wartości powinne być min. :roll:
[ Dodano: Pon 05 Sty, 09 20:14 ]
Zamieszczone przez fabia2no co, gdzieś tak czytałemNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz