kowal 2002, dzięki za info. U mnie ten sam problem - telepie przy gaszeniu silnika. Normalnie klapa jest otwarta na maxa, tylko przy gaszeniu się zamyka, więc u mnie nie do końca - wynika z tego. Czy te elementy (klapa gasząca) rzeczywiście są takie podatne na psucie się?
czy to prwda ze do 131 km ASZ potrzeb specjalnego oleju
Zwiń
X
-
wyczytałem taką sensacyje a AUTOŚWIECIE ze wszystko cacy z silnikiem wiadomo nie katowac jak zimny i gasic jak turbinka wypocznie (ale mi sensacja ) a tu na samym dole oczywiscie posiadacze silnika 131 km winni wiedzieć ze w silniku powinien tymm być zastosowany odpowiedni specjalny olej na wtryski ????????????????????????//
toś cos wie na ten temat.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
-
-
spoko tylko przetraszyli mnie fachowcy z auto swiatu nalalem castrola a nie pamietam jak ma specyfikacje dopytuje moze ktos wie jaka ma ten castrol.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
-
sprawdź sobie specyfikację:
dobrze jednak znac ją wcześniejsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Re: czy to prwda ze do 131 km ASZ potrzeb specjalnego oleju
Zamieszczone przez momo05czy to prwda ze do 131 km ASZ potrzeb specjalnego oleju
posiadacze silnika 131 km winni wiedzieć ze w silniku powinien tymm być zastosowany odpowiedni specjalny olej
Bez demonizowania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez momo05spoko tylko przetraszyli mnie fachowcy z auto swiatu nalalem castrola a nie pamietam jak ma specyfikacje dopytuje moze ktos wie jaka ma ten castrol
SPECYFIKACJE: API CF, ACEA A3/B3/B4/C3, VW 505.00, MB 229.31
Komentarz
-
Komentarz