[O1] Spalona pozycyjka...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sylwester_1124
    Classic
    • 2010
    • 30

W OI czegoś takiego nie widziałem, tylko własno reczne przeróbki np tak jak u kolegi Tomaszek

Lista na chwilke obecną wygląda nastepująco:
    1. piotrek_gdy
    2. Andrev3
    3. Quest (komplet 4 szt-przód i tył)
    4. Maru 123 (komplet 4 szt-przód i tył)
    5. czyżyk 64 ( 2 szt. przód. )
    6.marek1 (2szt)
    7.voltar ( 4szt, przód i tył plus 4 szt. kabelków z częścią męską )
  • Kasiunia
    Drive
    • 2009
    • 93

Witam

Wiem, ze pytanie lakoniczne i pewnie wielu z was, facetow wlasnie ma usmiech pod nosem, ale prosze zrozumiec, jestem kobieta, nie ma mi kto pomoc (teoretycznie), jestem typowa zosia-samosia i mam nadzieje, ze mi pomozecie

Moja octavia to 00 rocznik. Spalila mi sie zaroweczka, lewa pozycyjna. Chce wymienic. Zaopatrzylam sie juz w zaroweczke W5W (dobra?) i moje pytanko brzmi jak ja wymienic? Oczywiscie domyslam sie, w ktorym jest miejscu, ale jak sie do niej dostac? Widze tam jakies metalowe zaczepy. Odgiac je jednoczesnie w strone silnika, czy po prostu pociagnac za ta wtyczke - w ktorym miejscu? Licze na jakas konretnie opisowa odpowiedziec jakiegos milego pana

Dziekuje

Komentarz

• fabia2
      Rider
      • 2008
      • 260

wystarczy poszukać

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
      Tam jest chyba wystarczająco opisane, a jak nie, to wal śmiało
      Auto jest Bogiem, a prędkość nałogiem.

Komentarz

• Kasiunia
        Drive
        • 2009
        • 93

No wystarczajaco, ale nie do konca Jeden pisze, ze trzeba wyciagnac aku, inny, ze nie. Z tego co widze to chyba raczej nie. Trzeba ta wtyczke po prostu mocno pociagnac, czy kombinowac z tymi metalowymi zatrzaskami?

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

Kasiunia, Jeśli masz do wymiany żarówkę do światła pozycyjnego z przodu,to pod tą dużą wtyczką zabezpieczoną drucianą sprężyną znajduje się druga,mała "dziurka",do której idą dwa przewody:brązowy i szary.Na końcu jest oprawka.Trzeba z czuciem wyciągnąć całość,pociągając za te dwa przewody,wyciągnąć oprawkę i wymienić żarówkę.Ta duża wtyka,zabezpieczona sprężyną jest do żarówki H$?mijania i drogowe/
          Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• fabia2
            Rider
            • 2008
            • 260

Zamieszczone przez JanuszSz
            H$
            H4 :wink: :wink: A samej wymiany jaśniej niż kolega opisac sie juz chyba nie da
            Auto jest Bogiem, a prędkość nałogiem.

Komentarz

Pracuję...