[O1] Nierówne wolne obroty podczas jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sportsman
    Classic
    • 2010
    • 1

Ja skorzystałem z usług tej firmy www.solargo.pl . Szybko, atrakcyjnie cenowo, profi robota. POLECAM!
    Co więcej dla aut oklejonych wlepką OCP 10% rabatu (rabat nie łączy się z innymi promocjami).
  • Flisak
    Classic
    • 2009
    • 1

Witam wszyskich, jestem na forum nowy. Skodilaca mam prawie rok i wszystko chodzi ok, ale ostatnio pojawiło sie takie dziwne zachowanie a mianowicie: dojezdzajac np. do skrzyzowania wciskam sprzęglo albo daje na luz obroty sadaja ale nie zatrzymuja sie na wolnych tak jak powinno być tylko wpadaja w takie dziwne wibracje. Auto przez chwile pracuje nierówno, "wahluje". No i po chwili wraca do normy, troche mnie to denerwuje, moze macie jakies propozycje co go boli, moze juz ktos to mial ? Oczywiście wcześniej sprawdzalem funkcja SZUKAJ ale nic ciekawego nie znalazłem. Z gory dzieki !

Komentarz

• bogusg
      Rider
      • 2007
      • 355

moze trzeba ustawic Vagiem właściwą dawke paliwa na wolnych obrotach
      Teraz xenony by krzynol

Komentarz

• abyss
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2007
        • 245

Gdzie tego szukać w VAG'u? (Dla benzyny, O1, AVU, sterownik simos) Do speca nie pojadę, bo w Irlandii to oni się na Guiness'ie znają a nie na samochodach A może ktoś ma jakiś dobry opis diagnostyki dla tego silnika - bo do TDI to masa, a dla benzyn, a szczególnie z Siemensem nie za bardzo udało mi się znaleźć. Język dowolny z popularnych europejskich...
        ...

Komentarz

• regis
          Drive
          • 2008
          • 68

Flisak, rozwiązałeś ten problem z nierówną pracą silnika? Mam to samo ale są różne opinie na to:/
          www.sukces.osw.pl -5% rabatu na kursy języków obcych dla OCP

Komentarz

• bielinek
            Ambiente
            • 2008
            • 157

falujące obroty - sypie się nastawnik dawki w pompie wtryskowej.

Kliknij "POMÓGŁ" jeśli wkurzyłem Cię tak, że brakuje Ci bluzg

Komentarz

Pracuję...