Ile kosztuje kpl. oryginalnych osłon pod silnik do czeszki OI.
Czy warto zakupić oryginały czy zamiennik http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=1058# .... a może już któryś z kolegów ma powyższe zamieniki, proszę o opinie.
Dokładnie, poszukaj kogoś kto ma z ryflowanej blachy albo z aluminium. Lepiej dolozyc pare PLN i miec problem z glowy. Wtedy nie bedziesz sie martiwl ze sie urwala albo polamala. Kolega daniel0607 na pewno ma z aluminium.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
ja w grudniu 2008 kupiłem do swojej Octavii 1 taka duzą osłone pod silnik i miske olejową(oczywiście zamiennik ale wykonany z lepszego materiału niż ta osłona orginalna, którą miałem tylko pod silnikiem ,ja z kumplem tak uważam).Jest to tworzywo(żaden kamyk,woda nie da rady), kupiłem w Kraśniku za 75zł. Przykreciłem to wszystko na blachowkręty(dziurki idealnie pasowały). W tym tygodniu będe w Lublinie albo w przyszłym, bo musze podjechac na ulice Olszewskiego to jak chcesz to byś sobie zobaczył chyba że byasz w Wawie. Mam starą orginalna osłonę tylko pod silnik,bede sprzedawał. Pozdro
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Jakby ktoś był zainteresowany osłonami metal;owymi to podaję link do firmy która takie produkuje wykonane są naprawdę b. dobrze nie wiem czy już ktoś podawał więc daje namiary www.oslonypodwozia.pl
DOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142 [email protected]
ja w grudniu 2008 kupiłem do swojej Octavii 1 taka duzą osłone pod silnik i miske olejową(oczywiście zamiennik ale wykonany z lepszego materiału niż ta osłona orginalna, którą miałem tylko pod silnikiem ,ja z kumplem tak uważam).Jest to tworzywo(żaden kamyk,woda nie da rady), kupiłem w Kraśniku za 75zł.
Witam !!
Bardzo częstto bywam w Krasniku (moje rodzinne miasto). czy mógłbyś podrzucić lokalizację tego sklepu. Chętnie sam bym zanabył taką osłonę pod cały silnik.
Pozdrawiam krajana.
paweld jest to na ulicy Janowskiej,(ok.600m od ronda) tam jest nowy zaklad mechaniczny i wulkanizacja(taki duży plac). Z przemysłowej od Lublina musisz skrecic w prawo w strone ronda i bedzie po lewej stronie.
Pozdro
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
na początku przepraszam za odgrzanie kotleta.
urwało mi dzisiaj osłonę silnika i nie wiem gdzie ją zgubiłem i mam do Was pytanko czy to ta sama osłona co w tym linku http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=1058# ?
Komentarz