Jaro102 zwróć uwagę że chyba musisz zamówić 52szt. - 2 osoby zamówiły po 2szt.
[O2] Regulacja zagłówków?!
Zwiń
X
-
[O2] Regulacja zagłówków?!
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Re: Regulacja zagłówków i sygnał przekroczenia prędkości?!
Zamieszczone przez szkodawłaśnie widziałem się z michalse7 i 2 rzeczy zdziwiły mnie w jego nowym aucie (mint):
-brak regulacji zagłówków w "poziomie" (oczywiście ta na wysokość jest)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda-fabrycznie załączony sygnał przekroczenia prędkościMOzna sobie ustawić dowolna prędkosc której przekroczenie bedzie sygnalizowanie gongiem oraz stosownym napisem na Maxi-Dotcie. Może po lifcie ta funkcja dostepna jest już w uboższych wersjach. Uproszczona wersja Maxi-Dot-a jest przecież teraz w każdej wersji.
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ARobertZamieszczone przez szkodawłaśnie widziałem się z michalse7 i 2 rzeczy zdziwiły mnie w jego nowym aucie (mint):
-brak regulacji zagłówków w "poziomie" (oczywiście ta na wysokość jest)
[ Dodano: Wto 13 Sty, 09 20:07 ]
Zamieszczone przez BigTaka opcja istnieje w menu Maxi-dot w wersji Elegance przed liftem
to jest mint przedliftowy i tą wersję też DOŚĆ DOBRZE znam
ale to jakaś ściema była z tym dźwiękiem, nie było tego tematusaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodanie, nowe zagłówki są IMO lepsze niż stare, tu jest O2 przed liftem i pierwsze słyszę, żeby nie można było regulowac zagłówka w 2 płaszczyznach :roll:
Komentarz
-
-
...mi jeszcze kluczyk scyzoryk się trafił co chyba nie jest standardem dla Minta a tak wogóle przy obecnych poziomach rabatu na modele przed FL to by mi prawie na Ambiente starczyło... o ile jeszcze coś na placach zostało... no chyba że ta wyprzedaż to jak promocja w Mediamarkt ..cena jest towaru nie ma.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ARobert...mi jeszcze kluczyk scyzoryk się trafił co chyba nie jest standardem dla Minta
Zamieszczone przez ARobertcena jest towaru nie ma.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodatu jest O2 przed liftem i pierwsze słyszę, żeby nie można było regulowac zagłówka w 2 płaszczyznach :roll:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez szkodatu jest O2 przed liftem i pierwsze słyszę, żeby nie można było regulowac zagłówka w 2 płaszczyznach :roll:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ufoja mam wersję elegance i wszystkie 5 są tylko w jednej płaszczyźnie regulowane. czyli wszystkie są aktywne.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michalse7no to ciekawostka wypłynęła z moją o2 widzę...
Zamieszczone przez michalse7(wolałbym coś dodatkowego a nie na -)O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zurcioZamieszczone przez loruprzednie zagłówki mam regulowane w 2 płaszczyznach, tylne tylko wysokość.bo powinno tak być też w classicu
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
odp
1. Reklamacje do zagłówków- cytat z folderu
"...Zamieszczone informacje były aktualne w momencie oddania do druku. Zgodnie z dewizą skody, dotyczącą stałego udoskonalania, informacje te nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Skoda zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian w wersjach prezentowanych w tym prospekcie" - niestety gdyby wyposażenie było szczegółowo wymienione w fakturze/zamówieniu to byłoby o innego
2. Swoją drogą te wyposażenie to jakaś dziwna sprawa - mam poza tym czujnik temteratury zewnętrznej, a jak się sprawdzi w folderze to ani classic ani mint tego nie ma w standardzie...
3. przykład zagłówków w O2 lift - "Zagłówki przednie typu WOKS" - to wg. folderu - a w salonie są w mincie regulowane na wysokość tylko :shock: . Swoją drogą konia z rzędem temu kto mi rozszyfruje ten WOKS???
Pozdrawiam
Michał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michalse71. Reklamacje do zagłówków- cytat z folderu
"...Zamieszczone informacje były aktualne w momencie oddania do druku. Zgodnie z dewizą skody, dotyczącą stałego udoskonalania, informacje te nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Skoda zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian w wersjach prezentowanych w tym prospekcie" - niestety gdyby wyposażenie było szczegółowo wymienione w fakturze/zamówieniu to byłoby o innegoO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz