Rany, ludzie, żeby stracić przyczepność (na suchym) podczas wyprzedzania na trasie (czyli na biegu wyższym niż 3-ka) to trzeba mieć naprawdę dużo mocy (na pewno sporo więcej niż 200KM, bo ja nigdy podczas wyprzedzania na trasie nie spowodowałem włączenia ASR-u). O czym Wy w ogóle rozmawiacie ? Jeżeli zauważacie wpływ ESP, ASR, itd. podczas normalnej jazdy w trasie to chyba macie coś z samochodami popsute. Skunik86, jaki Ty masz silnik w swojej Octavii ? I zasadnicze pytanie - czy podczas tego kiepskiego zbierania się z włączonym ESP migała Ci na licznikach ikonka ESP ?
[O2] Triflex Cb w 02
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bzyq_74jak zasięg CB-radia na tej antence.Zamieszczone przez piotrek_osduzo wiekszy niż na nie jednej magnesówce i jakość odbioru lux.
Komentarz
-
-
Re: Triflex Cb w 02
ja mam taka od ponad 2latek i jest oki zasieg max 5km w miescie wystarczy poza miastem tez-przynajmniej mi wystarcza ...fajnie to wyglada bo nie widac ze sie ma cb-radio ,z montazem to nie wiem ja zapłaciłem 120zł z montazem radia i mi to zamontował znajomy(przyciemnia szybki w BMW i takie anteny zakładał juz dwie wiec sie nie bałem) podsufitke cała trzeba zdjac i tyle wiem jak odebrałem bylo jak nówka ---aha jak bedziesz montował to niech ci tez ta antene wkleja na kleju zby ci nie lało..narazie brak usterek ...21-12-2009 wymiana akumulatora i przekroczyłem 103000tyś przebiegu...(listopad 2010r)juz 5lat minęło)..po przeglądzie .....Może czas na zmiany...kurde 17-12-2010 mam 104500tyś przejechane coś mało jeżdze ostaTNIO.......11-2011 przejechane 116000tyś wymiana rozrządu kpl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonnadawanie do 3km, odbiór do ok. 5km.
w mieście takim jak w-wa nie do osiągnięcia.
Jakiś czas temu sprawdzaliśmy taką antenę na O1 MiśkaWaw i z tego co pamiętam po około 1km nie można było się dogadać :lol:
Zamieszczone przez piotrek_osduzo wiekszy niż na nie jednej magnesówce i jakość odbioru luxad:
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaZamieszczone przez rezonnadawanie do 3km, odbiór do ok. 5km.
w mieście takim jak w-wa nie do osiągnięcia.
Jakiś czas temu sprawdzaliśmy taką antenę na O1 MiśkaWaw i z tego co pamiętam po około 1km nie można było się dogadać :lol:
Zamieszczone przez piotrek_osduzo wiekszy niż na nie jednej magnesówce i jakość odbioru luxad:
Ja mam opinie praktyczne, a nie teoretyczne, ze ktos tam miał.....raz widziałem...raz słyszałem. Tez mnie takie opinie odstraszały od zakupu pierwszy raz tej anteny. Jak ktos załozy antene, a poźniej tego wszystkiego nie zestroi to wtedy rózny odbiór moze być. Juz nie z jednym przypadkiem sie spotkałem, ze antena na dachu prawie, że chmury "smera" a jakosc nadawania fatalny....i to tyle co miałem do powiedzenia w tym temacie.
Komentarz
-
Komentarz