OCT II 1.9TDi w miescie (Wawa) nie umie palić mniej niż 6,5 - średnio (no chyba ze jade w nocy i bez korkow to potrafi komp pokazac ok.5,8-6,0). W trasie mniej niz 5,4 nie udalo mi sie osiagnac, ale moze dlatego ze przy monotonnej jeździe ...zasypiam :diabelski_usmiech
Szyby elektryczne
Zwiń
X
-
Szyby elektryczne
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]Tagi: Brak
-
Szyby elektryczne
Jak w tytule.
Jak zamykam szyby to słychac z dzwi takie trzaski. Występują również jak się wcisnie guzik zamykania szyb gdy są one zamknięte.
-
Komentarz
-
Albo kupisz albo się przyzwyczaisz ale to juz po kilku otwarciach się robi
żebyś posłuchał jak u kumpla w Renówce się zamykają to byś się załamał
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz
-
Tak tez myslalem... nie bede nic robil bo mam wygluszenie. U Ojca w Chryslerze 300M o niebo mocniej trzaskaja i tez to olal.
Komentarz
-
Re: Szyby elektryczne
U mnie to samo w lewych przód - ale auto ma na razie 8 tyś km :cry:Zamieszczone przez Antek_ambJak w tytule.
Jak zamykam szyby to słychac z dzwi takie trzaski. Występują również jak się wcisnie guzik zamykania szyb gdy są one zamknięte.Pozdrawiam Bartek.
Current: Honda Civic
Ex: O1
Komentarz
-
U mnie też tak trzeszczało ale wypsikałem sprężynę od linki jakims smarem w spreju i jest ok.Niestety muszę to powatrzać dwa razy w roku.
Komentarz
-
za to u mnie jak otwieram przednią lewą to tak strzela (1-2 razy, ale za to potężnie :diabelski_usmiech ) i potem jak zamykam to też.
Myślicie, że smarowanie wystarczy, czy jednak to coś innego?yyahyoo
Komentarz
-
dokrec prowadnice szybyZamieszczone przez yyahyooza to u mnie jak otwieram przednią lewą to tak strzela (1-2 razy, ale za to potężnie :diabelski_usmiech ) i potem jak zamykam to też.
Myślicie, że smarowanie wystarczy, czy jednak to coś innego?
nie pomogl ani razu
Komentarz
-
myślisz, że muszę to robić w warsztacie :roll: , czy nie jest to zbyt skomplikowane i można sobie poradzić samemu?yyahyoo
Komentarz
-
spoko o ile mam racje-zdejmujesz tapicerke i nawet nie zdejmujac plaszcza wodnego-chyba ze masz z sazrej gabki-obserwujesz co sie porusza poza szyba w trakcie podnoszenia i opuszczania...nie pomogl ani razu
Komentarz
-
-
Wytrzyj brud z gum i pryśnij siliconem, przejdzie.Zamieszczone przez CastawayEeee do tego tam można sie przyzwyczaić :wink: W mojej Octavii przy opuszczaniu tylnej prawej słychać pisk jaby coś szybe rysowało, ale śladów nie ma ......no to nic z tym nie robie :wink:Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
A mozna z tym jechac na gwarancje jedyny problem ,ze przyciemnialem szybynowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne
przebieg 273 tyś
Komentarz

Komentarz