Trusek, no coś może być nie tak ale raczej masz niedoładowany akumulator, teraz się jeździ na śwatłach , jakieś grzanie itd i może sie nie doładować aku , podjedź sobie do serwisu , tam mają taki cóś co podłączają do aku i wtedy go testują , dostajesz wydruk , ewentualnie podładuj sobie aku małym prądem przez 5-8godz i powinno pomóc . jak nie to coś będzie z ładowaniem . wóz na gwarancji więc chyba wybierz to pierwsze rozwiązanie.
co się tyczy samowyłączania to jeżeli auto stoi nie ruszane , to znaczy nie wzbudzi sie żadna lampka itd a kluczyk jest wyjęty to bodajże po 40 minutach komputer wyłącza prąd w aucie , coś w tym stylu , ale po ponownym właczeniu radia znów je odłącza, przynajmniej u mnie , wiem bo naokrągło sprzątam samochód i bardzo często mam takie przypadki.
co się tyczy samowyłączania to jeżeli auto stoi nie ruszane , to znaczy nie wzbudzi sie żadna lampka itd a kluczyk jest wyjęty to bodajże po 40 minutach komputer wyłącza prąd w aucie , coś w tym stylu , ale po ponownym właczeniu radia znów je odłącza, przynajmniej u mnie , wiem bo naokrągło sprzątam samochód i bardzo często mam takie przypadki.
Komentarz