Ocena Octavii 1,9TDI 100KM,

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zenobi
    Classic
    • 2010
    • 1

Trusek, no coś może być nie tak ale raczej masz niedoładowany akumulator, teraz się jeździ na śwatłach , jakieś grzanie itd i może sie nie doładować aku , podjedź sobie do serwisu , tam mają taki cóś co podłączają do aku i wtedy go testują , dostajesz wydruk , ewentualnie podładuj sobie aku małym prądem przez 5-8godz i powinno pomóc . jak nie to coś będzie z ładowaniem . wóz na gwarancji więc chyba wybierz to pierwsze rozwiązanie.
    co się tyczy samowyłączania to jeżeli auto stoi nie ruszane , to znaczy nie wzbudzi sie żadna lampka itd a kluczyk jest wyjęty to bodajże po 40 minutach komputer wyłącza prąd w aucie , coś w tym stylu , ale po ponownym właczeniu radia znów je odłącza, przynajmniej u mnie , wiem bo naokrągło sprzątam samochód i bardzo często mam takie przypadki.
  • krzysiek.piotrowski
    Classic
    • 2008
    • 2

Witam serdecznie wszystkich!

Chciałbym zapytać o Wasze opinie na temat Octavii 1,9TDI 100KM, rok 2006 (jakie sie nią jeździ, czy jest usterkowa, itp.)
    Zastanawiam się nad zakupem takiego auta i chaiłbym coś o nim "usłyszeć".
    Mam jeszcze jedno pytanie - czy nie lepiej dołożyć około 5tys zł i kupić np. VW Passata 1,9tdi rok 2005 105km ??
    Serdecznie dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam, Krzysiek
    K.P.

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

krzysiek.piotrowski, no to teraz dałeś po zaworach

na każde twoje pytanie wielka wyrocznia zwana dalej szukajką ma wiele do powiedzenia :szeroki_usmiech
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

Pracuję...