[O1] problem z przepustnica cd

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gosmo
    Ambiente
    • 2008
    • 201

Ja powiem tylko tyle mam obydwa woski i tak jak napisał MrCleaner, nie widać znaczącej różnicy w dotyku, zapachu i nakladaniu... nawet śmiem twierdzić że jest to ten "sam" wosk jeśli nie to ta różnica miedzy nimi jest tak mała ze się nie opłaca brać 915

P.S.
    Deco, -- 1szt. Pada (mam juz dane)
    Big, -- 1 szt. Pada (mam juz dane)
    zpluta, -- 1 szt. Pada (mam juz dane)

Panowie po weekendzie wysylam do was Test Pady
    Octavia II 1.6 MPI + LPG LandiRenzo
  • marcis
    Drive
    • 2007
    • 82

jak w temacie, już pisałem o moim problemie, który jakby się wydawało bardzo prosty do rozwiązania, a tu okazuje się ze jest inaczej, po krotce przypomnę

problem polega na tym,ze jak chcę zrobić adaptacje przepustnicy (błędy wykasowane) VAG 311.2 to w ciągu binarnym podczas trwania adaptacji na chwile pokazuje mi się w szóstym rzędzie jedynka po czym znika a ona oznacza ,,przepustnica jest otwarta,,
    (link poniżej)

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

kolejna sprawa, nic się nie zmieniło tak jak poniżej w rozpisce

już wymieniłem na nową przepustnice firmy Vika, ale powyższe problemy dalej występują (nierówna praca silnika falowanie, szarpania, większe zużycie paliwa) ma ktoś jakaś koncepcje na ten temat? proszę o Wasze wypowiedzi i podpowiedzi,
    bo jak nie przepustnica ? to co?
    Załączone pliki

Komentarz

• Matis68
      Ambiente
      • 2006
      • 195

Lambda do sprawdzenia - na bank..
      http://www.youtube.com/watch?v=qtDOe...eature=related

Komentarz

• marcis
        Drive
        • 2007
        • 82

żadnych błędów Vag mi nie pokazuje sonda jest nowa była wymieniona przy pierwszych objawach wysokiego spalania i szarpań samochodu ! ! ! :twisted:

Komentarz

Pracuję...