[O1] TERMOSTAT DO AEE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • majki
    Drive
    • 2008
    • 63

[O1] TERMOSTAT DO AEE

Zamieszczone przez baca10
    Zamieszczone przez Dijkstra
    na dzisiejszego spota wybiera sie ktos z bytomie, chorzowa, okolic?? :zlosnik:
    my sie wybieramy, :szeroki_usmiech a ze maz ma dzisiaj swieto to z pustymi rekami nie przyjedzie :diabelski_usmiech
    Chyba oboje macie dziś święto :-)
    Takich dwóch jak nas trzech, to nie ma ani jednego...
  • piotrekpruszcz
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 122

[O1] TERMOSTAT DO AEE

Witam Wszystkich na forum .W związku, iż notorycznie miałem kłopoty z termostatem a konstruktorzy Skody , jeżeli chodzi o konstrukcję termostatu się nie popisali,podzielę sie z użytkownikami Oktavi 1,6 wiadomością , iż wreszcie mamy bardzo dobry termostat ze stali nierdzewnej . Termostat produkuje Polska firma TERMOT z Warszawy . Zbudowany jest ze stali nierdzewnej i co najważniejsze można go zamontować pod pokrywą termostatu z przebitym (uszkodzonym ) gniazdem w którym opiera się króciec termostatu oryginalnego , wchodzi bez problemu . Pod nieuszkodzona pokrywę termostatu także wchodzi bez problemów . No i przede wszystkim się nie zacina . Nowy termostat nazywa się TERMOT T012.87 (.87 to temperatura otwarcia ) Jest o 100 % lepszy od oryginalnego . Kosztuje w granicach 20 - 30 zł . No i przy awarii termostatu nie musimy kupować pokrywy termostatu .

Informuje ponadto , iż w żaden sposób nie jestem związany z firmą Termot ani nie zajmuję się handlem .
    Z pewnością wielu użytkowników Skód o tym wie ale myślę , że dla wielu informacja ta się bardzo przyda .

Komentarz

Pracuję...