Czujniki parkowania, alarmy i inne elektroniczne zabawki
Zamieszczone przez MiKruS
Do listew zdecydowanie namawiam od czasu jak je polakierowalem, zdarza sie, ze ludzie odwracaja sie za samochodem na ulicy. :lol: :lol: :lol:
Wczesniej bylo to niemozliwe... :lol: :lol: Czyli chyba poprawia to wyglad.
Listwy wygladaj super. Zachorowalem na takie jak widzialem jeszcze Twoje autko na forum Mastersa
Napisz, czy jest duzy problem z ich zdjeciem ? Szczegolnie tylnej.
Czy zeby zdjac boczne, trzeba rozbierac drzwi ?
Napisz tez, gdzie swoje malowales.
Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Czujniki parkowania, alarmy i inne elektroniczne zabawki
Mam kumpla, który zajmuje się montazem wszelkich elektronicznych gażdżetów, dorabia sobie poprostu.
Doradza, pomaga wybrać, nie wciska na siłę, tylko dobiera do oczekiwań klienta, później to kupuje to w jakiejś hurtowni i sam zakłada. Robi to bardzo porządnie i bez żadnej partyzantki, a co najwazniejsze po atrakcyjnych cenach. Niestety w chwili obecnej jeszcze nie ma mozliwosci wystawienia faktury VAT.
Kolega nazywa się Darek i jest z Warszawy co nieco ogranicza teren jego "usług"
telefon do niego to 0-501-126-144. Proszę się powoływać na mnie :mrgreen:
[EDIT]
Bardzo proszę kierować pytania bezpośrednio do Darka, ponieważ nie jestem w posiadaniu historii jego pracy ani CV z uwzględnieniem osiągnięć :wink:
Mogę tylko powiedzieć, że bardzo pomógł mi przy problemach z moim poprzednim samochodem, w którym kompletnie ześwirowała elektryka :?
Zrobił mi też "shift light" ale nie skończyliśmy testów 8)
a Ty leniwy do granic absurdu :mrgreen: skoro "na coś może się skusisz" to znaczy, ze tak naprawdę nie wiesz czego chcesz i poprostu dupę zawracasz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a Ty leniwy do granic absurdu :mrgreen: skoro "na coś może się skusisz" to znaczy, ze tak naprawdę nie wiesz czego chcesz i poprostu dupę zawracasz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pozdro :lol:
na
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Co prawda odgrzewam ale cóż-podzielę się doświadczeniem...
Mianowicie takowe cosik zamontowałem sobie sam . A wzystko dlatego że gość chciał 200 zł i ustawiał mi termin na 2 tyg. do przodu. Z niecierpliwości odstawiłem auto do garażu i korzystając z jego unieruchomienia (demontaż kierownicy-obszywanie skórką) zamontowałem czujniki parkowania z wewnętrznym wyświtlaczem odległości do przeszkody. Przy okazji udało mi się dokonać archiwizacji moich dokonań - zatem gdyby ktoś reflektował mogę udostępnić. Podobny manual mam do skórki (kiera, mieszek od biegów, ręczny). Pozdrawiam
Komentarz