mol, słyszysz zmianę, jak przestawisz coś w surroundzie? I drugie pytanie - czy słyszysz tę samą zmianę, jak odpalisz silnik...
Mokra wykładzina podłogowa...
Zwiń
X
-
Mokra wykładzina podłogowa...
Jak było dużo śniegu, człowiek właźił butami z przyklejonym śniegiem, na dywanikach było pełno wody i też zauważyłem, że pod dywanikami jest mokra wykładzina. Byłem przekonany, że to wina śniegu, ale dziś sąsiad powiedział mi, że to nie od śniegu, ale, że jest to wada fabryczna, gdzieś cieknie woda. Nie jestem o tym przekonany, ale mam pytanie, czy po tych obfitych opadach śniegu, też mieliście mokre wykładziny pod dywanikami???? Czy po prostu jechać do ASO ( auto nowe, dziś mija miesiąc od kupna) i przedstawić problem.???!!!!
-
-
Zamieszczone przez opsiaczy po tych obfitych opadach śniegu, też mieliście mokre wykładziny pod dywanikami????
Zamieszczone przez opsiajest to wada fabryczna, gdzieś cieknie woda.
Zamieszczone przez opsiaJak było dużo śniegu, człowiek właźił butami z przyklejonym śniegiem, na dywanikach było pełno wodyNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opsiaMam gumowe dywaniki, fabryczne, ale są troche płytsze, niż te co miałem w starej skodzie...tamte to były bardziej głębsze.proponuję dokładnie
wytrzepać buty przed wsiadaniem i nie wierzę żeby gumowe dywaniki przelały
(mam standard)
mam gumowe i me ma szans żeby woda wydostała się poza dywanik.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodai czy prowadzisz w butach zimowych z podeszwą "traktorową"Zamieszczone przez opsiaJak było dużo śniegu, człowiek właźił butami z przyklejonym śniegiem, na dywanikach było pełno wody, miało prawo się przedostać na zewnątrz :diabelski_usmiech
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez norbi99musiałbyś mieć ogromnego pecha żeby trafić na przeciekające auto, tym bardziej nowe
Mialem fajna niespodzianke przy pierwszym deszczu, po 2 tygodniach od odebrania
auta z salonu :diabelski_usmiech
To jest Skoda...wiec wszystko jest mozliwe :szeroki_usmiechTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pantolSkoro po obu, to chyba wątek "traktorów" możemy wykluczyć.
Może rzeczywiście coś przecieka
[ Dodano: Pią 23 Sty, 09 21:57 ]
Zamieszczone przez opsiawogóle ich nie otrzepywała...Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Ciekawy temat
Ja jak jezdzilem z podeszwa traktorowa to tez mialem duzo wody i blota w wykladzinie. Nie wiem jakim sposobem, ale ta woda zawsze zlosliwie wylewala sie z gumowego dywanika i wchodzila sobie w wykladzinke, jakby wlasnie na wykladzince czula sie lepiej. Walczylem z tym w ten sposob, ze dawalem max nawiew goracego powietrza na nogi, i po czasie wszystko bylo suche.
Byl juz podobny watek, ale o parowaniu szyb i przyczyna byla tez wilgoc z dywanikow.M47N2
Komentarz
-
Komentarz