Witam a moja OT II ma 70000km jedynie na co nazekam to ząbkujace opony z tyłu.
[O2] Przejechane 30000 km - małe podsumowanie
Zwiń
X
-
Witam ! W takim razie i ja się dopiszęMoja skodziana jest ze mną od 24.09.2008 czyli 4 miechy i ma przejechane dopiero 4000km :szeroki_usmiech jej mało co?? A mi się wydawało że to i tak sporo :szeroki_usmiech W każdym bądź razie usterek jak narazie brak
A co mi przeszkadza:
1. Brzęczący górny schowek - tylko podczas wyprzedzania :wink:
2. Kiepskie radio - a w zasadzie to że kiepsko zbiera sygnał nawet będąc w stolicy
3. Słabo zamykający się schowek przed pasażerem - czasem potrafi mi się sam otworzyć, ale rzadko
Poza tym wszystko jest ok. Spalanie ok 6l/100 głównie miasto ale w weekendy jest też trasa ok 100km. W trasie spalanie pokazuje komp. na poziomie 4,8l/100Olej jak na razie pomiędzy min. a połową.
To chyba narazie wszystko a jak sobie coś jeszcze przypomnę to dorzucę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemm2. Kiepskie radio - a w zasadzie to że kiepsko zbiera sygnał nawet będąc w stolicyOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez maxpaynemm2. Kiepskie radio - a w zasadzie to że kiepsko zbiera sygnał nawet będąc w stolicy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Kh2GzYH@neostraPrzyczyną nie są opony zakladałem już różne,zbieznosc też sprawdzałem jest ok przyczyną może byc zly stan drogi po której smigam.Tak samo miałem w OI też ząbkowały.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadomaxpaynemm, jak będzie dobrze grało to zostawisz ten drut, a antenę wykręcisz :szeroki_usmiech. Radio mi ASO zamontowało, ale stwierdziło że jest zwalone. Wróciłem do domu, wyciągnąłem je, odpiąłem antenę dotknąłem drutem. Włączyłem wyszukiwanie stacji i się okazało że odbiera bardzo dobrze stacje radiowe. Gdzieś wtyczka nie łączyła dobrze. Wcześniej RMF FM odbierał tylko i na terenie Krakowa. Poza już słabiutko.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
U nas chłopaki od tunerów zawsze twierdzili, że jak tuner dobrze zrobiony to i na spinaczu powinno graćpuszczonym po podłodze za szafką
P.S. Gwoli ścisłości nadajnik na Chorągwicy widzę z okna, niemniej w linii prostej jest to ładnych parę kilosów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez shadomaxpaynemm, jak będzie dobrze grało to zostawisz ten drut, a antenę wykręcisz :szeroki_usmiech. Radio mi ASO zamontowało, ale stwierdziło że jest zwalone. Wróciłem do domu, wyciągnąłem je, odpiąłem antenę dotknąłem drutem. Włączyłem wyszukiwanie stacji i się okazało że odbiera bardzo dobrze stacje radiowe. Gdzieś wtyczka nie łączyła dobrze. Wcześniej RMF FM odbierał tylko i na terenie Krakowa. Poza już słabiutko.
czy zmiana anteny??
Komentarz
-
-
maxpaynemm, w zasadzie tak. Jeżeli chcesz dokładnie wiedzieć to proponuję rozmowę telefoniczną jak będziesz miał to rozebrane i odpiętą wtyczkę antenową. I oczywiście sprawdzone czy na drucie lepiej gra. Tłumaczyć przez pisanie to....... nie tedy droga. :wink:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Ogólnie powiem że... zrobił się niezły OT
Od teraz proszę o wypowiedzi osób które mają coś do dodania na temat w temacie Eksploatacji i awaryjności w swoich O II po jakichś "okrągłych" przebiegach czyli 30kkm, 60kkm, 90kkm itp...
Z założenia miał być to wątek m.in. o doświadczeniach osób z takim autem czyli OII niekoniecznie z TDI
Pozdro
J.
Komentarz
-
Komentarz