Zamieszczone przez patrolgr93
Jaki Autoalarm w Octavii Tour
Zwiń
X
-
To raczej będzie kontrolka ASR, czyli systemu antypoślizgowemu. Co to ma do Twojego problemu to nie wiem, ale opisana przez Ciebie kontrolka, to kontrolka ASR.Tagi: Brak
-
Witam, mam pytanie chcę samodzielnie zamontować autoalarm do mojej Octavii Tour. Jaki według was jest dobry alarm do tego modelu. W salonach życzą sobie ok.1000zł. Dziękuję za każdą podpowiedź.
-
tincer, na początek radzę zapoznać się z opcją "szukaj", jak nie znajdziesz nic odpowiedniego dla siebie na forum, powrócisz do wątku.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Re: Jaki Autoalarm w Octavii Tour
Na 'złodziejaszka', chuligana-kretyna co chce ukraść pozostawioną na siedzeniu paczkę papierosów albo płyty CD dobry będzie każdy alarm. Byle migał diodą, byle wył jak będzie ten kretyn majstrował przy zamku albo gdy zbije szybę.Zamieszczone przez tincerTour. Jaki /.../ dobry alarm do tego modelu
Prawdopodobnie 4 na pięciu kretynów taki alarm zniechęci, choć ten piąty i tak zniszczy szybę.
Taki alarm uspokoi twoje samopoczucie
Na złodzieja profesjonalistę, który dostanie zlecenie na twoje auto nie pomoże prawdopodobnie żaden alarm, nawet ten najdroższy i najlepszy.
W tym przypadku niestety tak samo co piąty kretyn zniszczy szybę, a profesjonalista i tak bez trudu ukradnie całe auto.
Ale ten drogi i dobry alarm też uspokoi twoje samopoczucie,
Komentarz
-
tincer, Ja mam dodatkowo zamontowane odcięcie zapłonu dezaktywowane popzez wciśnięcie odpowiedniego miejsca w kokpicie 8)
czy pomoze? trudno powiedzieć ale uspokaja samopoczucie
Komentarz
-
Dużo sobie elektryk może życzyć za takie coś?Zamieszczone przez Maru 123Ja mam dodatkowo zamontowane odcięcie zapłonu dezaktywowane popzez wciśnięcie odpowiedniego miejsca w kokpicie
Czy sam instalowałeś?
Komentarz
-
Komentarz
-
Dzięki wszystkim za rady. Chyba oprócz alarmu zamontuję u znajomego mechanika taki pstryczek-elektryczek, który odcina zapłon.
Komentarz
-
nic tak nie uspokaja jak ACZamieszczone przez satootAle ten drogi i dobry alarm też uspokoi twoje samopoczucie,Zamieszczone przez tincerTour. Jaki /.../ dobry alarm do tego modelu
Komentarz
-
IMO zlodzieje nie dziela sie na kretynow chuliganow i super profesjonalnych. Sa tezZamieszczone przez satoot
Na 'złodziejaszka', chuligana-kretyna co chce ukraść pozostawioną na siedzeniu paczkę papierosów albo płyty CD dobry będzie każdy alarm.
Na złodzieja profesjonalistę, który dostanie zlecenie na twoje auto nie pomoże prawdopodobnie żaden alarm, nawet ten najdroższy i najlepszy.
stany posrednie i takim lepszy alarm moze utrudnic/uniemozliwic "prace"
Komentarz
Komentarz