Golf z Niemiec

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • phrix
    L&K
    • 2007
    • 1000
    • Audi
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ziomal spoczki wolność wyboru :lol: . Troche zeszlismy z tematu...
    Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• Almanis
      Ambiente
      • 2007
      • 123
      • Octavia II (1Z3)
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Golfik

W 2007 roku kupiłem octavie w Niemczech. Bardzo zadbany samochodzik, na pierwszym przeglądzie po sprowadzeniu mechanik az cmoknał z uznaniem że 9 letni samochód jest tak fajnie utrzymany. Ale to też trzeba trafić. Na internecie widzę, że sporo tam wisi samochodów których długo nikt nie chce kupić bo ich stan nie jest rewelacyjny.
      O1 1,9 TDI AGR
      O2 2,0 TDI CFHC

Sznaucerki są moją pasją www.almanis.pl

Komentarz

• zgucio
        Rider
        • 2007
        • 691

phrix, lupo odpada bo do pracy dojeżdzają we 2 lub 3 (same kobitki) osoby róznie bywa wieć szukam czegoś większego i tak jeszcze myśle żeby było 5-cio drzwiowe tak na przyszłość jak jakiś potomek sie pojawi żeby można było go dobrze w foteliku zapiąć
        ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• fabia2
          Rider
          • 2008
          • 260

Zamieszczone przez Ziomal
          1z do dziś jeżdżą a jak te 3-cylindrowe się spisują to nie wiem , grunt żeby sąsiad Cię z kosiarką nie pomylił (praca silnika)
          co do tych 1Z to sie absolutnie zgadzam, nie do zajeżdzenia...
          Auto jest Bogiem, a prędkość nałogiem.

Komentarz

• Udesky
            RS
            • 2007
            • 1692
            • Octavia I (1U2)
            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez bzykacz
            albo takie które sprzedają właśnie Niemcy i ich cena jest zbyt wysoka w porównaniu do aut na placu u wspomnianego wcześniej Turka.
            Jakiś czas temu czytałem o tym, że najtańsze samochody w Europie są w Polsce. Więc można sobie odpowiedzieć na pytanie w jakim stanie one musiały być i po jakich przejściach.
            Zamieszczone przez phrix
            Jezeli bym szukal czegos w benzinie to chyba wiecej frajdy by mi sprawil Focus albo mondeo. ( Wiem, znam temat awaryjnosci Fordow ale jezeli chodzi o komfort jazdy i styl prowadzenia to dla mnie nie maja konkurencji)
            Jeśli ford to 2.0 w benzynie, stara dobra sprawdzona jednostka, znana już od lat 90.
            Nie dopatrywał bym się w niej ponad przeciętnej awaryjności.
            Zamieszczone przez star200
            stwierdziłem, że Golf IV to dla dziadków i chyba się skuszę na BMW ...
            Ja spotykam się z takim określeniem odnośnie Octavi, że to samochód dla dziadka który jeździ na działkę. :roll:
            W Polsce nie ma kryzysu.
            Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• star200
              Ambiente
              • 2009
              • 177

Zamieszczone przez Udesky
              Zamieszczone przez star200
              stwierdziłem, że Golf IV to dla dziadków i chyba się skuszę na BMW ...
              Ja spotykam się z takim określeniem odnośnie Octavi, że to samochód dla dziadka który jeździ na działkę. :roll:
              Ja właśnie kupiłem swoją Octavkę od takiego emeryta

Komentarz

Pracuję...