witam

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • domin_11
    Classic
    • 2010
    • 6

witam

Witam, jak pisalem w innym poscie mialem problem z elektryka:
    Oświetlenie wnętrza kabiny, zwgarów, centralny otewieranie szyb itp. Zgodnie z porada forumowiczy rozebralem boczek w drzwiach, modul komfortu jest caly i suchy, natomiast po zdjeciu gumy pomiedzy kabina i drzwiami okazała sie że kable są w katastrofalnym stanie. Tj 2 byly calkiem przerwane, i chybe ze cztery są połamane izolacja z nich zeszła ogólnie masakra.
    Jak to naprawić??
    To znaczy gdzie te kable idą wchodząc do kabiny, czy jest możliwość ich odłączenie i wyciągnięcia całkiem w celu naprawy, lub poprostu zakupienia (o ile to możliwe) nowej wiązki i zamontowania.
    Na razie zrobilem prowizorke ale tam jest tak malo miejsca ze podejrzewam ze moja robota starczy maks na miesiac.

Pozdrawiam
  • lukaszba
    Classic
    • 2008
    • 10

witam

Mam pytanko czy mial ktos z was taki klopot kiedy skrecal leko kierownica jadac na rondzie i dodajac gazu zaczynalo cos stukac ???? Najgorsze jest to ze nie ma to nic wspolnego z kolami stukanie dochodzi zupelnie z innego miejsca i nie wiem nawet skad dokladnie fakt jest jeden ze mam problem z kolem zamachowym myslicie ze moze to byc z tym zwiazane??? dzieki za pomoc

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

lukasz, witamy a na luzie nie ma stuków :?:
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• lukaszba
        Classic
        • 2008
        • 10

na luzie nic nie stuka to mnie dziwi

Komentarz

• adamo64
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2008
          • 177

Radziłbym Ci się przyjrzeć przegubom :wink:

Komentarz

• Arti_r1
            RS
            • 2008
            • 2626

Dokładnie tak jak mówi adamo64, pierwsze co to ja bym się przyjrzał tym właśnie przegubom Może już sie zużył i zaczyna dawać znać o sobie
            Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
            Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...