tak sobie mysle ze mozesz tak to rozwiazac jak ten koles,chyba podobny zderzak
problem w tym, że tam właśnie mam intercooler, a nie chcę go zasłaniać. skończy się pewnie na umieszczeniu tablicy nad środkowym wlotem, lub z boku (podobnie, jak miałem). Nie wiecie, jak wygląda sprawa takich małych tablic - od czasu do czasu je widuję, ale ta opcja jest chyba niezbyt legalna...
Dostałem w prezencie alumy od Superba (SOLID 7Jx17) z oponami 225/45/R17 i nie pasują do mojej Octavki :klnie: Czy jest jakiś sposób żeby je zamontować???
zmiana całych piast od superba. Tak to niestety prawda do occty nie podejdą Fele z superba ani octy 2 bo tam rozstaw śrub jest bodajrze 112 a w ocie 1 100
można je sprubować założyć z innymi piastami ale nie wiem czy ktoś to robił
EDIT: Dzieki Misiek za przypomnienie bo nie byłem pewien
Dostałem w prezencie alumy od Superba (SOLID 7Jx17) z oponami 225/45/R17 i nie pasują do mojej Octavki :klnie: Czy jest jakiś sposób żeby je zamontować???
no nie pasuja bo Octavia ma rozstaw śrub 5x100 a SuperB 5x112... ta różnica jest na tyle duża że IMO i śruby pływające nie pomogą
kiedys czytalem o czyms takim jak sruby plywające, aten ten ponoc dziala tak ze minimalnie rozne rozmiary rozstawu srub da sie tym przykręcic... ale co gdzie i jak.. nie pamietam..
odkopuje kotleta mam okazje kupić fele do O2 koleś twierdzi ze od superba ale nie wie od którego pytanie brzmi czy w nowym i starym superb jest rozstaw 5x112??
Komentarz