O kurza twarz! Jak tu miło. Nie dość, że na dzień dobry znalazłem dekoder wyposażenia mojej O1, dekoder VIN-u, to jeszcze na miejscu mogę zamówić Motula i pozostałe klamoty potrzebne do wymiany w nowo zakupionym aucie. Normalnie pełen szacun dla koleżeństwa!
sie narobilo
Zwiń
X
-
sie narobilo
Pojechalem wyplacic kase z bankomatu, ktory jest na zajezdzie.Jakies 20 metrow prosto, szerokosci z 5 a na koncu zakret 90 stopni i znow pare ladnych metrow prosto,a zajazd jest na skarpie czyli jakies 2 metry nad jezdnia.Jechalem na 2 biegu, a sniegu po kostki, dojezdzam do zakretu naciskam na hamulec abs sie wlaczyl ale samochod jechal dalej wrzucilem 2 bieg, puscilem hamulec i znow nic, samochod jechal jak po szynach w row i buum, zatrzymalem sie w polowie tego uskoku pol metra nad ziemia na jakims krzaku z grubym pniem, ktory "uratowal" Octavke.Zderzak i intercooler do wymiany, narazie tyle co zobaczylem po ciemku, jutro wkleje zdjecia i zobacze co sie tam jeszcze narobilo.
-
-
Lepszy krzak niż drzewo ...
Jeśli można spytać jezdzisz na zimówkach ??Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
ABS do dechy do momentu zatrzymania się auta." Wyobraźnia, ważniejsza jest od wiedzy "
www.suchara.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez boozeeZamieszczone przez areksucharekABS do dechy do momentu zatrzymania się auta.Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
KORDE TO DAŁES PO RAJTUZACH... TO TEN KRZAK MUSIAL BYC ... DUPNY ALBO DOBRZE ZMROZONY .... MOGLES ZACIAGNAC RECZNY I BY CIE OBRUCILO MNIEJSZE ZŁO... ALE TAK NA POWAZNIE MYSLE ZE SYTUACJA DO OBRONIENIA W ZIMOWYCH KAPCIACH... ZRERZAKA TO NIEROB DO WIOSNY BO JESLI MASZ ZAMIAR JEZDZIC NA LETNICH KAPCIACH TO PEWNO PRZYTRAFI CI SIE JESZCZE TAKAA GRATKA...
[ Dodano: Pon 02 Lut, 09 13:41 ]
sorry za kapsaops:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez boozeetutaj tylko na specjalne zamowienie mozesz miec zimowki
trochę to dziwne...
Komentarz
-
-
ufo, nie wspominał bo chyba nie zakładał
Ja potwierdzam problemy z zimówkami, w KwikFicie popatrzeli się na mnie dziwnie i powiedzieli, że u nich to nie do zdobycia, cyt. "może gdzieś na północy Anglii lub w Szkocji by Pan dostał".
Owszem, są dostępne zimówki jakie tylko chcesz, ale przez internet, z dostawą do domu lub wskazanego przez Ciebie warsztatu lub w dobrych czyt. obrotnych warsztatach.
W niedzielę jadę do Polski na dwa tygodnie więc już teraz sobie założyłem, i chyba dobrze zrobiłem, bo cyt. "NAGŁY ATAK ZIMY SPARALIŻOWAŁ ANGLIĘ" :diabelski_usmiech
Biedactwa nie znają takiej pogody co można było oglądać w serwisach telewizyjnych...
Komentarz
-
Komentarz