wymiana panelu sterowania nawiewem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrchludzinsk
    Classic
    • 2010
    • 13

Zamieszczone przez pstrykacz
    Ten 1,6 z 102KM daje rady jako tako. Silnika 1,6 z 75KM już nie uświadczysz w modelach po 2000 roku, zastąpiła go jednostka 1,4 o tej samej mocy :| , ale to za słaby silnik do Octavii, dobry może do Fabii, czy VW Polo. :P
    Po 2000r. też są Octavie z silnikiem 1.6 75KM. Mama sobie kiedyś taką sprawiła w 2002r - do normalnej jazdy jej wystarczała. Czasami jak nią jechałem to czułem różnicę, tylko że wtedy na co dzień poruszałem się mazdą 626 2.5v6. Ogólnie tragedi nie ma, w miarę sobie silniczek radzi - oczywiście nie jest demonem wyprzedzania i prędkości. Co kto lubi...
  • bronekmarcin
    Classic
    • 2009
    • 27

jak wymienić panel sterowania nawiewem z klimatyzacjia (pokrętła)w octavi 1 co i jak trzeba ściągnąć czy raczej się za to nie zabierać i zrobić w warsztacie

Komentarz

• b707
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1272

hmmm... niewiem czy do tego nie trzeba rozebrać całego spodu dechy... Bo jak zdejmiesz ten czarny plastyk to i tak tego modułu z pokrętłami nie ruszysz. Bo przodem go nie wyciągniesz poniewaz raz ze z tyłu będa go trzymały linki od sterowania otwarciem etc... to od przodu będzie blokowany przez uszka mocujące.
      pzdr
      Adam

Komentarz

Pracuję...