czego ci brakuje w twoim Audio że chcesz kupić głośniki na tylnią półkę?
[O2] gniazdo zapalniczki
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez shadoW zależności od temperatury to pewnie po jakiś 48h albo więcej.
Zostawiłes kiedyś wieczorkiem i z rana nie musiałem włączać :diabelski_usmiechNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Mam BXE 1.9 z 2008 i u mnie po wyjęciu kluczyka zasilanie w gnieździe zapalniczki znika, mój GPS Garmin przechodzi wtedy na zasilanie wewnętrzne dopytując się czy chcę kontynuować na baterii. A radio firmowe Stream samo się wyłącza. Po wyjęciu kluczyka jak się chce grać dalej trzeba je włączyć. Czy samo się wyłącza po jakimś czasie (tak gdzieś czytałem) , czy też po zablokowaniu drzwi - muszę dopiero sprawdzić.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wiechoMam BXE 1.9 z 2008 i u mnie po wyjęciu kluczyka zasilanie w gnieździe zapalniczki znika,
Zamieszczone przez wiechoA radio firmowe Stream samo się wyłącza.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zurcio:shock: w moim BKC z 2006 CB nadaje do upadłego (a przynajmniej 12h.)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoZamieszczone przez wiechoA radio firmowe Stream samo się wyłącza.)
Dodatkowo zasilanie w zapalniczce zostaje nawet po zamknięciu drzwi z pilota.
I o ile wiem w O2 też tak być powinno.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThundiZamieszczone przez shadoZamieszczone przez wiechoA radio firmowe Stream samo się wyłącza.
Komentarz
-
Komentarz