Zamieszczone przez mamaj12
Dokumentacja serwisowa Oktavia II
Zwiń
X
-
Dokumentacja serwisowa Oktavia II
Witam
Mam pytanie czy ktoś z was wie gdzie można zdobyć Dokumentację serwisową do Oktavia II 2004 w języku polskim ?
W języku naszych sąsiadów znajdziecie na tej stronie
Dokumentacja RARTrzymajcie się drogi i poręczy ======RMF FM
-
-
Re: Dokumentacja serwisowa Oktavia II
Zamieszczone przez AlenWitam
Mam pytanie czy ktoś z was wie gdzie można zdobyć Dokumentację serwisową do Oktavia II 2004 w języku polskim ?
W języku naszych sąsiadów znajdziecie na tej stronie
Dokumentacja RAR
[ Dodano: Pią 06 Lut, 09 09:43 ]
Mysle, ze instrukcje obsługi masz na mysli piszac "dokumentacje serwisowa"
Komentarz
-
-
piotrek_os, nie bardzo rozumiem Twoje wątpliwości. Kolega ma O1 a interesuje go O2, może dla kolegi. Co w tym dziwnego?
A "dokumentację serwisową" rozumiem jak... dokumentację serwisową, tzw serwisówkę i jeśli ktoś ma to również chętnie bym poprosił o link.
Alen, ja mam coś takiego: http://www.openstore.pl/sklep,300,33,0,0,4242,1.html
Jeśli interesuje Cię konkretna rzecz to mogę podesłać skany (lub zdjęcia).
Komentarz
-
-
Link do serwisówki do OII już został przeze mnie podany. Trzeba tylko wykazać minimum chęci i użyć przycisku SZUKAJ.
A jak ktoś chce po polsku to niech sobie odda do tłumacza.
A kolega Alen ma OII, ale w profilu ma OI. Nawet mu nie chce dobrze wypełnić profilu i do tego ma w innych wątkach jakieś bezsensowne pretensje.
Komentarz
-
-
Co prawda Po Czesku to nie po Polsku ale zawsze to bardziej zrozumiały język niż ruski. Dzięki !
Chyba że mam dalej szukać polskiej wersji w twoich postach ale łatwiej by nam było gdybyś nam podał ten link
I nie to że mi się czegoś nie chce - zwykłe przeoczenie !!
Swoją drogą fajnie by było gdyby admin na stronie głównej stworzył taki dział.Trzymajcie się drogi i poręczy ======RMF FM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez goraceustapiotrek_os, nie bardzo rozumiem Twoje wątpliwości. Kolega ma O1 a interesuje go O2, może dla kolegi. Co w tym dziwnego?
A "dokumentację serwisową" rozumiem jak... dokumentację serwisową, tzw serwisówkę i jeśli ktoś ma to również chętnie bym poprosił o link.
Alen, ja mam coś takiego: http://www.openstore.pl/sklep,300,33,0,0,4242,1.html
Jeśli interesuje Cię konkretna rzecz to mogę podesłać skany (lub zdjęcia).
Serwisówki szukam po ty by dowiedzieć się coś więcej o tym aucie np
nie wiem do czego służy jakiś czujnik znajdujący się w kabinie na środku tuż pod przednią szybą,
Prostokątny z wystającym plastikowym elementem zasilany 2 przewodami?
Chciałbym też zainstalować czujnik cofania itd
Ale jak czegoś będę potrzebował to na pewno się do ciebie uśmiechnę
PozdrawiamTrzymajcie się drogi i poręczy ======RMF FM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alen... nie wiem do czego służy jakiś czujnik znajdujący się w kabinie na środku tuż pod przednią szybą,
Prostokątny z wystającym plastikowym elementem zasilany 2 przewodami?
...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoAlen, kupiłeś OIIFL bez czujników cofania, czy tylko tak dla jaj się pytasz?"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Komentarz
-
Komentarz