Chyba nie tylko octavka na to "cierpi". ja miałem to w Nexii i Lanosie (w samych rogach po obu stronach). Ten element przy podnoszeniu klapy pracuje, więc podkładka gumowa powinna być fabrycznie montowana. Tak samo jak (poprzednio w Lanosie) uderza przy zamykaniu klapy podkładka pod tablicę rejestracyjną (podklejałem kawałkami gumy na rogach). Też ten kawałek plastiku powinien być podklejony czymś gumowym na obrysie.
[O1] żaróweczki
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] żaróweczki
Witam
Przepalona: postojowa przod...prawa od stopu i wewnatrz bagaznika...
Jezeli ktos moze niech mi napisze jakie symbole sa tych zaroweczek oraz czy octa I ma H4 czy H7 :?
dziekujeSprzedam moja Octavie
1997r. klima elektryk i te sprawy
info na priv
-
-
nie wprowadzaj kolegi w błąd, tam jest w5w... no i H4 a reszty nie wiem...Zamieszczone przez kilgorprzod postojowka w2w
Komentarz
-
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
dzieki zurcio jednak w dalszym ciagu widze ze sa rozne typy tych zaroweczek...i bez wczesniejszego wyjecia sie chyab nie uda zakupic
w kazdym razie wielkie dzieki!Sprzedam moja Octavie
1997r. klima elektryk i te sprawy
info na priv
Komentarz
-
:kciukgora na zdrowieZamieszczone przez kobusw kazdym razie wielkie dzieki!Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
a jutro na pamięć
Komentarz