[O1] Octa1;01r;HB; przed liftem; L&K

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zaczo
    Drive
    • 2010
    • 41

Takie podstawowe rzeczy dziś ogarnąłem... Aż wstyd się przyznac że odpiero dziś :roll:

Wszystkie uszczelki sylikonem, wyczyszczone i nasmarowane klemy akumulatora, napełnienie w nim ubytków wodziczką, małe odkurzanko w środku, czyszczenie skórek (nową metodą ), szybki lusterka do czysta, noi uzupełnienie płynu spryskiwaczy bo już się rezerwa zaświeciła, sprawdzenie oleju itp itd :P Noi wysprzątałem porządnie mieszkanko Suzi i Octy bo się nanosi syfu z autem jak się wjeżdża :evil:

Za niedługo zabieram się za drugą panienkę bo już w tym sezonie pojeżdżone a z motorkiem przed zimą więcej przygotowań :wink:

Aaa dzięki za życzenia Panowie
    Skoda Octavia 2 FL 1.4 TSI Elegance
  • banana
    Classic
    • 2009
    • 9

Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Pierwsze wrażenia mam bardzo spoko. Koledzy, Koleżanki poszukuję listwy na zderzak tylny, spryskiwacza najlepiej tylko prawego do xenona oraz kierunku prawy przód. Jako że kupiłem już złe te spryskiwacze a kasa z pokrycia szkody już się dawno skończyła najchętniej odbiór własny z montażem, wawa i okolice do końca lutego, później Poznań i okolice. Pozdrawiam. Z góry thx. PS. Swoją ukochaną Octe odbieram chyba już w czwartek 12-02.
    L&K

Komentarz

• Misiekoctavia
      Elegance
      • 2005
      • 891

Kolego napisz czy masz auto przed liftem czy po lifcie, ew z ktorego roku jest auto to bedzie jasniej. Czesci przed i poliftowe sie roznia.

Komentarz

• zurcio
        RS
        • 2008
        • 2046

banana, najlepiej umieść to ogłoszenie w dziale Giełda Kupię / Sprzedam.
        Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• banana
          Classic
          • 2009
          • 9

dopiero się uczę;
          L&K

Komentarz

Pracuję...