Raczej nie ma reguły, moją ukradli w nocy, czytałem także, że jednemu z Naszych forumowiczów ukradli w ciągu dnia spod szpitala.
opony...czy dobre???
Zwiń
X
-
potwierdzam Twoją opinię. Sam kupiłem takie w zeszłym roku (ale rozmiar 195/65/15). Zmieniłem je z GoodYearów NCT-5 z bieżnikiem około 4-6mm i powiem szczerze, że Klebery trzymają o wiele lepiej niż troszkę zużyte GoodYeary...Zamieszczone przez AdamBstrazakp, jak chcesz niskobudżetowe to może takie Kleber DYNAXER HP2 205/60R15 91 H s
Aha, za nowe w sklepie internetowym płaciłem coś koło 160zł/szt...
Komentarz
-
-
dzięki za cenne rady.A co myślicie o firmie Dayton???
[ Dodano: Wto 10 Lut, 09 19:04 ]
W cenie do 210zł wyszukałem na Ceneo takie oponki i sam już nie wiem jakie wybrać. Barumy już odrzuciłem. Fulda CARAT ATTIRO, Falken ZE912, Dayton Dayton D210, Fulda CARAT PROGRESSO, KLEBER DYNAXER HP2.strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
Komentarz
-
-
moje typy:
z własnego doświadczenia:
ceat tornado - bardzo miło wspominam te tanie opony
dunlop sp sport 01 - super z zastrzeżeniem że bardzo szybko znikają
z relacji:
kleber dynaxer hp2
uniroyal rallye 550saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
a ja cholera zawsze myślałem że to marka Continentala :szeroki_usmiechZamieszczone przez turbojajkoza te cene to polecam uniroyal 550 ( prod michelin) , ciche i tanie
[ Dodano: Sro 11 Lut, 09 15:27 ]
ale te barumy, które pokazywałeś w pierwszym poście tez kosztowały więcej, chyba że tylko przykładowo wrzuciłeś tamten sklep.Zamieszczone przez strazakpDzięki za polecenie ale te uniroyale kosztują ok 230zł wię to troche wiecej niż chce wydać.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
:twisted:sorka za wprowadzanie w blad :szeroki_usmiech mea kulpa :| oczywiscie jest to marka conti ,Zamieszczone przez szkodaa ja cholera zawsze myślałem że to marka Continentala :szeroki_usmiech
Co nie zmienia faktu, ze sa cholernie ciche :wink: i trzymaja sie jak nalezymiauuuuuuuuuuu!
O1 SLX
Komentarz
-
-
Miał ktoś z was przyjemność z tymi oponami??? http://www.opony24h.pl/?page=shop/fl...duct_id=111430
Dosyć ciekawie wygląda.... ciekawe jak się sprawuje?? :P
Komentarz
-
.
Mi w nich absolutnie nic nie przeszkadzało
Komentarz