[O2] zle odpala ciepły silnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Deco
    Rider
    • 2008
    • 612

no to super. Ja i tak pewnie będę robił program więc od razu mapę dawki rozruchowej mi zmienią w cenie.

Komentarz

• Kh2GzYH@neostra
      Drive
      • 2008
      • 93

No to będziesz miał troche koni więcej napisz ile. I ile za mape.
      Jordi

Komentarz

• Deco
        Rider
        • 2008
        • 612

Mam teraz 110 liczę na wynik ok 140 km. Przy programie mapa gratis. Tzn niekoniecznie. Można samą mapę zrobić koszt ok 300 zł albo cały program w skład którego i tak wchodzi mapa i to kosz jest ok 900 - 1000 zł z hamownią przed i po programie.

Komentarz

• maryjan8
          Classic
          • 2009
          • 2

Zamieszczone przez jur
          Kolego miałem ten sam problem. O II 2005 r. Rok się męczyłem z tym problemem. ASO powiedzieli, że wszystko jest OK. Komputery nic nie wykryły. I dalej na ciepłym był problem. Radzono mi pojechać do "tunera" ustawić większą dawkę paliwa - 700 zł. Pojechałem do elektryka sprawdzić akumulatorek i okazało się, że mała pojemność i mały prąd rozruchu. Polecił mi kupić nowy 77 Ah i 760 A. Na mechanice się nie znam, może koledzy dobrze radzą, ale mnie pomogła wymiana akumulatorka. Od trzech miesięcy problemu nie ma.
          Te same objawy w mojej OI. Plus padnięty akumulator do tego. Na szczęście najpierw wymieniłem akumulator na nowy, nim zacząłem jeździć po specach w celu usunięciu problemu. Po wymianie auto zaczęło palić normalnie. Znaczy na dotyk.

Komentarz

Pracuję...