pato.TDi, baza dobra musisz ją tylko doprowadzić do ludzi bo jest w lekko zmęczonym stanie :P wymienisz kilka plastików, wypierzesz tapicerkę i będzie ok. choć widzę że podłokietnik i gałkę musisz wymienić na nowy bo tego nie da się umyć... nie wiem w jakim stanie jest też reszta tapicerki :roll:
[O1] O 1 kombi - najwiekszy dopuszczalny nacisk osi ?
Zwiń
X
-
[O1] O 1 kombi - najwiekszy dopuszczalny nacisk osi ?
Witam. Mam pytanie jak w temacie - jaka macie wbitą w dowodzie rejestracyjnym wartość najwiekszego dopuszczalnego nacisku osi ?? OCTAVIA 1 KOMBI :? Byłem wczoraj zrobic przegląd i jakiś pieprzony biurokrata doszukał się niby błędu w dowodzie rejestracyjnym !! Teraz czeka mnie prawdopodobnie wymiana dowodu rejestracyjnego :evil: . pozdrawiam
[ Dodano: Nie 15 Lut, 09 21:34 ]
Nikt nie ma dowodu rejestracyjnego ??
-
-
hmm znalazlem cos takiego i zgadza sie - powinno byc dokładnie 9.61 kN : http://www.lw.cad.pl/jedn/jedn_sila.htm
zobaczę ile kosztuje zmiana w dowodzie rejestracyjnym - ew. wyrobienie nowego , ale chyba taniej niz kolejny przegląd w innym miejscu ( 100 zł )
Komentarz
-
-
To zależy od tego kto wpisuje !! czy zna przelicznik kg - kN i czy zaglada na tabliczke w komorze silnika. Wyglada na to że partacz który mi robił pierwszy przegląd albo miał do szkoły pod górkę albo nawet nie zaglądnął na tabliczke w aucie !! :evil: To obyś nie trafił na takiego sluzbiste co ja - bo na upartego też mogłby sie dowalic ze dane z dowodu nie zgadzaja sie do danych auta :evil:
Komentarz
-
Komentarz