Maicroft, mają filie różne. podałem ci nr. do gościa z łodzi i okolic bo taki miałem pod ręką i w łodzsi mi auto otwierali... napewno gość podałby ci nr na wawę
Maicroft, a gdybys wybijał ewentualnie szybę to pamiętaj, aby to nie była ta najmniejsza trójkątna..bo wcale nie jest najtańsza najlepiej w drzwiach np boczną tylną.
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Kluczyk jest na siedzeniu Wiec potem juz otworzy sie normalnie, pozostaje tylko kwestia jak wejsc do srodka. A szyb u nas dostatek, akurat moja okolica jest obfita w sklad czesci zamiennych do VAGow
moja uwaga, naklej na szybe taśme klejącą, bo u mnie po wybiciu trójkącika to była od zaj....a szkła, a tak po wybiciu zostanie szkło na taśmie klejącej, mówię o takiej szerokiej do pakowania.
He he.. wczoraj wieczorem mialem podobną sytuacje w zastępczym Note.
Tyle ze kluczyki w stacyjce i silnik na chodzie :lol:
Rozgrzewalem autko przed drogą i odśniezalem. A tu klops. Autko sie nie otwiera....
A ze to z wypozyczalni to bez drugiego kluczyka. Wykonalem telefon do wypozyczalni i nieco ponad godzina czekania. Autko bylo nagrzane jak piekarnik Dobrze ze to bylo pod domem, 40 km od wypozyczalni. Pan przyjechal powiedzial dzien dobry, otworzyl samochod i powiedzial do widzenia Na szczescie szyby nie musialem wybijac.....
A co do magików z Łodzi to polecam. Moja rodzicielka korzystala z tych uslug. Fachowo i szybko autko zostalo otworzone.
Znajomy miał podobną sytuację z passatem jak był na nartach na Słowacji rok temu. Przyjechał "spec" z salonu, wbił młotkiem śrubokręt w zamek i przekręcił, skasował po przeliczeniu na polskie ok 100 pln i pojechał
ja tylko pisze, jak sytuację rozwiązano na Słowacji. Kolega zbytniego wyboru nie miał - drugi komplet kluczy w Suwałkach, a że było to w dzień planowanego powrotu, to nie za bardzo chciało im się wracać przez całą Polskę zimą bez szyby :wink:
Komentarz