Zamieszczone przez MichalK
Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
Jeszcze wiekszy grzechZamieszczone przez BarthezzAGR - seria
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
-
-
-
-
-
Ciesz sie - wymieniasz jedynie wtryski i juz masz AHF albo ASV.Zamieszczone przez sebolNiestety tylko ALH.
TDI 205PS
Komentarz
-
AHF,
przepraszam, ale co to jest AEE - nie spotkałem sie z tym motorkiemTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
Komentarz
-
mam:
ASZ
było 146/340
jest 163/373
pzdrOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Wymien koniecznie ten przeplywomierz - jazda niesprawnym samochodem jest niewskazana. :wink:Zamieszczone przez GuciekAHF i to jeszcze z zepsutym przepływomierzem
TDI 205PS
Komentarz
-
panowie ja nie wiem o co chodzi ale mam 135tys i ori przeplywka-fakt ze ciesze sie z tego powodu ale z drugiej strony czekam tylko na jej pad bo czas juz na nia :cry:
Komentarz
-
nie jestem znawca w temacie przeplywek ale w niektorych
padaja szybciej w innych bardzo pozno wiec ciesz sie jezeli auto
ma dynamike taka jak od nowosci :szeroki_usmiech
Komentarz
-
nie bój, nie bój w końcu i Tobie padnieZamieszczone przez danielpozpanowie ja nie wiem o co chodzi ale mam 135tys i ori przeplywka-fakt ze ciesze sie z tego powodu ale z drugiej strony czekam tylko na jej pad bo czas juz na nia :cry:
Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
Chce go wymienić ale nie moge go nigdzie zdobyć (po rozsądnej cenie).Najlepiej jak był by regenerowany ale musi być z pewnego żródła chyba że ktoś wie gdzie kupić nowy i taniZamieszczone przez MiKruSWymien koniecznie ten przeplywomierz - jazda niesprawnym samochodem jest niewskazana. :wink:Zamieszczone przez GuciekAHF i to jeszcze z zepsutym przepływomierzem
Komentarz
-
pewne źródło nazywa się ASO i myślę że jest warte tych 400 zetaZamieszczone przez GuciekChce go wymienić ale nie moge go nigdzie zdobyć (po rozsądnej cenie).Najlepiej jak był by regenerowany ale musi być z pewnego żródła chyba że ktoś wie gdzie kupić nowy i taniZamieszczone przez MiKruSWymien koniecznie ten przeplywomierz - jazda niesprawnym samochodem jest niewskazana. :wink:Zamieszczone przez GuciekAHF i to jeszcze z zepsutym przepływomierzem

:diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Re: Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?
tylko ALH trochę dłubnięteZamieszczone przez AKaPytanie jak w temacie, zapraszam do ankiety, proszę mówić prawde(moge tylko apelować).
Pozdrawiam
Artur
k
Pink Floyd fan.
Komentarz
-
Komentarz
-
Re: Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?
1Z1ZZamieszczone przez MaicroftSrebrna Octa RS design??Zamieszczone przez kristotylko ALH trochę dłubnięte
k
i nie RS :cry:Pink Floyd fan.
Komentarz
Komentarz