a ja mam w Passacie AJM a w Lupo ARL :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
CYCU
posiadam AHF dawno temu dłubnięty przez Mastersa
mogę pomóc załatwić w ASO przepływomierz za 500 (regenerowany)
Komentarz
-
Re: Jakie silniki posiadacie w swoich Octaviach?
Zamieszczone przez AKaPytanie jak w temacie, zapraszam do ankiety, prosze² mówic´ prawde(moge tylko apelowac´).
Pozdrawiam
Arturbyla: Octavia
jest: Inny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marankoJaki silnik?........... Zdesperowany poszedlem do salonu i ... wyjechalem nowa Octavia 1.4 16V w wersji Run z 2 letnia gwarancja. Wyboru nie zaluje, jednak kiedy przejezdza 1.9 TDI spogladam z westchnieniem...
ciekawe jak to sie zbiera??combi czy liftback??
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez marankowyjechalem nowa Octavia 1.4 16V w wersji Run z 2 letnia gwarancja. Wyboru nie zaluje, jednak kiedy przejezdza 1.9 TDI spogladam z westchnieniem...
Komentarz
-
Zamieszczone przez marankoi ... wyjechalem nowa Octavia 1.4 16V w wersji Run z 2 letnia gwarancja. Wyboru nie zaluje, jednak kiedy przejezdza 1.9 TDI spogladam z westchnieniem...
Pozdr!
BP
PS to nie jest dowcipbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tompasa ja mam 1,8 T bez kombinacji, tylko stożek z własnego pomysłu dolotem zimnego powietrza
ale nie wiem ops: jaki to symbol ... :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomi98witam
mam AEE 1,6 - niestety TDI był poza zasięgiem - ale jestem z mojej octavii bardzo zadowolony
ps. to mój I post
ps1 1 km a nie post
ps2 witaj na forumTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marankoZamieszczone przez AKaPytanie jak w temacie, zapraszam do ankiety, prosze² mówic´ prawde(moge tylko apelowac´).
Pozdrawiam
Artur
sprzeeeedaj znaczek z tylnej klapy, BaPit juz ma znaczek 1.9 TDI, jemu nie jest potrzebny :szeroki_usmiech
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
dodam że mam w mojej skodzie gaz - Landi Renzo Omegas -
Zamieszczone przez MartinezZamieszczone przez tomi98witam
mam AEE 1,6 - niestety TDI był poza zasięgiem - ale jestem z mojej octavii bardzo zadowolony
ps. to mój I post
ps1 1 km a nie post
ps2 witaj na forum
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez razawAHF L&K w serii 118/159 z modulem chiptronica 125/279Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
Komentarz